0

evet evet hava kapalı olunca gerçekten çok rahatsız oluyorum bu durumdan yağmur yağmasın daha çok tercih ediyorum ama yağmur yağmadan sadece havanın kararması gerçekten içimi karartmaya yetiyor sevdiğim bir hava değil.

0

mutsuz olduğum için genelde hava kapalıyken uykum geliyor ve evet enerjim olmuyor . yaz ayında çok daha güzel neşeli enerjik ve mutlu oluyorum ben genelde bütün insanların böyle olduğunu düşünüyorum hava kapalıyken gece gibi olduğundan uyku moduna geçiş yapıyoruz .

0

çok bulutlu olduğunda evet üstüne bir de mis gibi bir uyku çekmek istiyorum.

0

bulutlu, kapalı ve yağmurun yağmasına yakın havalarda içime nedensiz bir sıkıntı çöküyor ve oturup akşama kadar ya da sabaha kadar ağlamak istiyorum. telefonu elimden bırakmayan ben telefonla oynamıyorum ya da kitap okumadan günümü geçirmeyen ben kitapları elime alma tenezzülünde bile bulunmuyorum. uykumda gelmiyor akşam kadar berduş gibi ortalıkta dolaşıyorum. hani bu çizgi filmlerde oluyor ya karakter üstünde bir tane siyah bulut ile geziyor o gün bende öyle oluyorum. yani beni üç ay boyunca çok nadir gülerken, enerjik ve mutlu görebilir çevremdeki insanlar.

0

hayir aksine yagmur yagsa keske dye dua ediyorum yagmur sesini yagmur sesiyle uyumayi ve uyanmayi coook seviyorum

0

evet bana bu çok oluyor eğer hava bozuksa karabulutlar varsa yağmur yağıyorsa ben aşırı derecede mutsuz olurum hele bu pazar günleri oluyorsa bu durum daha da mutsuz olurum neden diye soracak olursan ben pazar günleri de mutsuzum sebebini bilmiyorum ama okul açılacak diye mutsuz değilim okulla alakası yok yine de pazar günleri hep mutsuzum ben şuan olduğum gibi dışarısı da karanlık yani karabulutlar var o yüzden daha da mutsuzum kara bulutları olduğu için benim düşüncelerim bunlar.

1

evet hava çok bulutlu olduğu zaman ve insan dışarıda oldukça ve havanın kararmasıyla insan biraz huzursuz olur içi kararın ben de bulutlu havalarda dışarı çıktığım zaman içim kararıyor.

0

evet içim kararır çünkü dışarısı nasılsa insan öyledir