0

tabikide evlenme teklifini kabul etmem direk tokadı yerdi tanımayada çalışmazdım

0

eğer tanımadığım biri karşıma geçip bana evlenme teklif etseydi önce onu tanımaya ve onu anlamaya çalışırdım eğer iyi biriyse arkadaş olurdum kötü biri olduğunu sezersem uzaklaşırdım

0

ederim. tanıdıkta ne oldu. zarar gördüklerimiz hep tanıdıklarımız değilmidir.

0

hayir evlenmem tanimadigim bir kisiyle niye evlenim ne bilim delidir belki sana kotu biseyler yapabilur nebilim ama evlenmem yinede taninadan nasil evlenim ama 1 ay taniyan bir sevgilim olsa hemen evlenirim .

0

tanımadıgım birisi evlilik teklifi etmez. özellikle bir bayan tanımadıg bir erkeğe evliliği bırak cıkmateklifi etmiyor. ama ben ilk görşte aşık olsam kesin ederim.

0

tanımadığım biri bana evlenme teklifi etse kabul etmem.tanımadan etmeden ne münasebet yani zaten evlenme teklifi eden ya dalga geçiyordur yada delidir bence.hangi akıllı insan tanımadığı bir insana evlenme teklifi eder ki.
.

0

tabi ki kabul etmem sonuçta karışımdaki insanı tanımıyorum . tanımadan bilmeden neden onunla bir yola çıkmak isteyin . evlilik ciddi bir kurum tanımak tanışmak gerekir .

0

tanımadığım birisi bana gelip evlenme teklifi etse neden kabul edeyim ya karşımdaki kişi deliyse. ya da akli dengesi yerinde değilse bunu bilmeden o kişiye evet demem hiç normal değil. ya da tanımadığım birine evet dediğimde ya o kişi katil se ya da başka türlü suçları varsa . o yüzden tanımadığım birine evet demem eğer ki bana evlenme teklifi ediyorsa ve hoşuma giden biri ise ona yine hayır der ama onu yine tanımaya çalışırım. onu tanıdıktan sonra evet diyecek sen eğer anca o şekilde söylerim.

0

etmem herhalde tanımadığım kişiyle evlenmek istemem

0

kabul ederım ben.neden olmasın ki belki tanıdıktan sonra aşık olurum belli mi olur ? zaten tanıdıklarımız bizi hep sırtımızdan vurmadı mı bırakın da tanımadıklarımız vursun biraz.ben evlenırım gayet.zaten hayatımda çoğu şey spontane gelişiyor.

0

tanımadığım bir insanın evlenme teklifini tabiki de kabul etmem. evlenmek için insanların birbirlerini tanımaları gerekir.

0

tabiki de kabul etmem tanımıyorum etmiyorum amacını bilemem aşık olmadan evlenemem.

0

yani direk gelip bana evlenme teklifi yaptı eşim ozamanlar ben tanımıyordum. hayır falan dedim işte sonra arkadaş olduk dört sene konuştuk ,dört sene sonra tekrar evlenme teklifi etti şu an eşimle evliyim ben şahsen tanımadığım için hemen evet demedim denemede. dört sene tanıdım ondan sonra evet dedim insanın alın yazısının nereden geldi belli olmaz. ben izmir'de oturuyorum kendisi aydın'da a bak kader bizi karşılaştırdı ve evlendik.

0

tabiki de kabul etmem tanımadığım kimseyle neden evleniyim

0

evlilik kutsal bir muessedir yani hadi sabah kalkıp ben evleneyim diye bu yola girmek yanlıştır. eski yıllarda olsa hani bir nebze doğru derdim bu konuya yani eski zamanlarda derlerdi evlendirmek lazım bunu ve bir helal süt emmis kendini taşıyan bir kızla evlendirilir ve mütevazi bir düğün yapılır ne önüne gelse der evet eşyalara ses etmez ve amacı yuva kurmak olduğu için laf etmez. ama şimdi bu olay çok zor çünkü doğru bir insanı bulmak adeta imkansizlasti düşünün çok aşık oldugunuz birbirinizi sevdiğiniz kişiyle bile evlenmek çok zorken tanımadığınız biriyle evlenmek çok riskli adeta kumar gibi. ha iyi olup çok mutlu olan vardır ama istisna var diye insan kendine kıymamasi lazım bence seveceksin önce bir his oluşması lazım sonra karşıdakine bakacaksın evlendiğin zaman elinde sadece bir ekmek getirdiginde elindeki ekmegemi bakar yoksa kocam gelmiş yeterli diyip sabır edermi zaten öyle biri oldumu mutsuz olmak imkansız. allah herkese gönlüne göre birini nasip etsin

0

hayır etmem tabiki neden böyle bir şey istediğini sorarım tanımadanda olmaz