0

bence yemek yapan kiz daha iyi.cunku yemek yapmasini bilen biri süslü olmasinida bilir.boyle kızlari cok severim.ama benim kardeşimin evli bir arkadaşı var.hiç yemek yapmayi beceremez.surekli süslenir.ben bi kaç kez öğretmiştim ama yinede hep dışardan yemek sipariş ederler

0

evde yemek yapan biri süslü olmasına gerek yok zaten suslude yapıyor yemeği kızda yapiyor

0

bir kere yemek evişi gbi konuların sadece kadınlar üstünden verilmesine karşıyım. erkek olarakta kız olarakta hem yemek yapan hemde kendine çeki düzen veren kişi tercihimdir.

0

ben de bir kadın olarak buna cevap vereyim hem yemek yapan hem de birazdan süslü olan kızları beğeniyorum tabii ki yemek yapıp da üstü başı dağınık bakımsız insanları hiç sevmem en istediği kadar yemek yapsam an yemek yaptığı sırada tabii ki bakımda olacak.

0

ben suslu kizi napiyim her yerde cok o.bana tabiki kendini bilen ailesini bilen allah ini bilen evine bagli bizde ona ayni sekilde birisi geldiginde yada eve geldiginde ailemle tanistirdigimda bana demicekelrki bunun boyasi eksik bana dicekleri nasil becerisi yemek yaparmi ailesine baglmi saygisi nasil bunlari sorarlsr o yuzden yemek yapan herzman benim icin en dogru olanidir.

0

her zaman yemek yapan kiz daha iyidir diye düşünüyorum hic de yanilmadim yanilacagimi da sanmiyorum

0

aslında hem yemek yapsın hem de süslü olsun yani bakımlı :)

0

elbette temek yapan kız tercih ederim yemek yapmayı biliyorsa süs yapmasını da bilir çünkü :)