0

bu sorunun cevabını mac izleyen erkek diyen bayan sayısı hiç yokdur eminimki tabikide yemek yapan yardım eden erkek hayat müşderek kadın cicekdir kadın nimettir kadını kullanmıcak kullanmak istediğin anda biter o iş empati kurma özelliği olan tüm erkekler erkekdir adam gibi adamdır

0

maç izlemesin ya. eğer ilerde karşıma biri çıkacaksa dua ediyorum maç seven biri olmasın. hele futbol. ama yemek yapabilir. hatta en azından yardım bile etse bana çok daha iyi. yemeğe, bulaşığa, çamaşıra, temizliğe yardım etse mesela. şunu getir bunu getir gibi.. bazen sepeti taşısa veya çamaşırları assa, markete gidip gelse eksik bir şey olduğunda.. böyle şeyler. ya da mesela doğranacak karıştırılacak bir şey olur onu yapar.. yani öyle bütün gün çalıştım eve geldim yoruldum televizyon başına geçtim olmasın. ara ara yardım da etsin. ben de ev işlerini yapıyor olacağım zaten. bir kişi işin ucundan tutsa daha iyi.

0

ben arkadaşlarımla da maçı izlerim. önemli olan bana güzel yemek yapması. her aktiviteyi beraber yapsak bir süre sonra birbirimizden sıkılır hale geliriz. onun için her aktiviteyi beraber yapmak zorunda değiliz. ev işini yapsa ve başka şeylerde aynı aktiviteye katılsak yeter bence .

0

yemek yapan bir eş maç izleyenden daha yararlı bence.