0

bu sorunlar bayandan bayana değişiklik gösterebilir. ancak bana göre bayanlar genellikle ilgi görmekten çok hoşlanırlar özellikle dedikleri her şeyin olmasını isterler. genel olarak erkekler bayanları mutlu etmek istiyorsa onlara daha ilgili ve devamlı sürprizler yapmalıdır. ancak sürprizleri alıştıktan sonra işi zor olabilir. erkeğin yani demek istediğim bayanlar genellikle kendilerine verilen ilgiden dolayı mutlu olabilirler.

1

kadınlar en çok ilgi görmekten hoşlanırlar. özellikle sevdikleri insanların kendilerine ilgi göstermesi ne isterler en fazla. bunun yanında mutlu olmak isterler, sevmek ,sevilmek isterler. karşılarındaki insana sonsuz güvenebilmek isterler. güven kadınlar için gerçekten çok önemlidir. güvenmedikleri insanların yanında çok fazla duramazlar. sanıldığı gibi kadınlar aslında çok fazla şey isteyen varlıklar değildir. sadece karşılıksız ve çıkarsız sevgi, ilgi ,güven ve saygı isterler. siz bunları kadınlara yeteri kadar verirseniz eğer sizden başka bir şey istemezler. başka şeyler de gözleri olmaz yani. erkekler kadınlar zor derler ama hiçte öyle değildir. bu kadar basit şeyleri yerine getiremiyorlar sonra da kadınları doyumsuz varlıklar olarak nitelendiriyorlar. kadın gerçekten ilgiye sevgiye tam anlamıyla hissettiyse kesinlikle bir yer yaptığınız şeyler onlar için çokta önemli olmaz ve yanlışlarınızı kolaylıkla gözardı edebilirler.çünkü kadınların sevdikleri ve sevildiklerini bildikleri insanlara karşı toleranslarının asla sınırı yoktur.tabii yani bu saydıklarımın dışında da çok başka istekleri olan kadınlarda yok değil. ama kadınları bu şekilde doyumsuz varlıklar olarak sınıflandırmak ve genellemek kesinlikle doğru bir davranış değildir bana göre. nasıl ki erkeklerin içinde çürük elmalar oluyorsa kadınlarda da olabilir bu gayet normaldir.

0

cok zor bi soru :)
bence en cok kibarliktan hoslanirlar diye dusunuyorum,ama 40-50 cesitte hoslanma tarzlari olabilir,cozmus degilim :):):))

0

bu bayana göre değişir çok geniş bir konu. ben eşimle iki sebepten evlendim biri yemyeşil gözleri diğeri sahiplenen koruyan merhametli ince karakteri