0

kimisi kendini bakimli hissettiği için makyaj yapar,kimisi karşi cinse kendini beğendirmek için makyaj yapar,kimiside hemcinsine kendini güzel göstermek için makyaj yapar .

0

makyajı bende seviyorum bakimli olmak güzel oluyor canlılık geliyo bana göre kullanmayı herzaman tercih etmisimdir

0

güzel görünmek için beğendiğini etkilemek için makyaj hafif yapılırsa ya da sdece bir bölge öne çıkarılırsa güzel olurr

0

galiba kendilerini çok güzel bulmuyorlar da o yüzden fazla makyaj yapıyorlar. başka bir açıklamasını gerçekten bulamıyorum. bazı kadınlar nedense aşırı makyaj yaparak kendilerini daha kötü görmesine neden oluyor.güzel görüneyim derken palyaço gibi oluyorlar gerçekten. bence aşırı makyaj hiç iyi değildir doğal halin daha güzel bence. galiba kimse de yüzündeki sivilcelerin veya çiller'in başkan yüzünde farklı lekeler varsa onları kapatmak için yapıyorlar daha çok.

0

abartılı makyajı hiç sevmem zaten fazla da makyaj yapmam

0

böyle daha güzel göründüklerini düşünürler nasıl göründüklerinin farkında değillerdir. yaralarını kapatmak güçlü görünmek için yapanlarda vardır.

0

abartmayi sevdiklerinden dolayi olabilir.

0

öyle daha güzel ve çekici olduğuna inanirlar. ya da sanatçılara özenti olabilir çok makyajın daha güzel görüntü verdiğini düşünüyorlar ama yanlış çünkü az makyaj daha iyidir doğal duruyor fazlası ise boya badana yapılmış da yüzüne dökülmüş gibi görünüyor tabi bazılarına aşırı makyaj yapması uygun olabilir yüzdeki lekeleri çilleri yaraları kapatmak için...

0

kendilerini makyaj yapınca çok güzel zannediyorlar.
kimisi de sadece kusurları kapatmak için yapıyor.
namahrem erkeklerin göreceği yerlerde makyaj yapmak haramdır.

0

bence cirkin okduklari icin veya guzel gorunmeye calismalari icin.