1

inanmadığım için kılmıyorum. bana göre gereksiz bir aktivite. kılanlar, kılabilir. bunun neden kılıyorsun neden kılmıyorsun diye sorulması gereksiz diye düşünüyorum.

0

dünyaya kendimi kaptırdığımdan dolayı ve çok yanlış bişey.

1

hep bahane. çok istememe rağmen bir türlü sürekliliğini sağlayamıyorum. bu söylediğim bile kendime uydurduğum bir bahane sanırım. bu konuda kendimi telkin etmeme, kitaplar okumama rağmen bir türlü istediğim gibi sürekli kılamıyorum.

0

namaz kılıp kılmamak insanın kendi özgür iradesinde olan bir şeydir.bunu reklam yaparak anlatmakta yanlıştır.bence ibadette yaptığınız iyiliklerde gizli olmalı.ben bu konuda sadece bu kadar söyleyebileceğim.bu tür soruların sorulması da aslında hoş değildir bence.kime ne namaz kılıp kılmadığı insanların.

0

hiçbir sebep yok sadece usengeclik var bende abdest alıp namaz kılmaya useniyorum ozelliklede soğuk suyla abdest almaya usenirim. aslinda kilsam iyi olur ama devamli kilamiyorum araba birşeyler giriyor ve devamlı namaz kılmakta zorlanıyorum

0

aslında iç bir sebeb yok ama kılmıyoruz işte nedenini galiba çok acı ödeyecez günde 24 saat var ve 5 vakit namazımız yaklaşık 35 40 dakika bile sürmez ama yapmıyoruz işte