0

inşallah fenerbahçe maçı alır maçı.alamazsa çok düşücek çünkü ligdeki durumu şu anda gerçektende kötüye gidiyor gibi gözüküyor kendini acilen düzeltmesi lazım.

0

fenerbahçe ne kadar ligde kötü bir performansı olsada ligde kalmak icin bu macı kazanacaklarını düşünüyorum ve ayriyeten ali koc artık kendisini taraftara kanıtlamak için daha iyi bir performans sergileyeceğini ön görüyorum

0

fenerbahçe bu yıl ligde çok kötü bir düşüş içinde ben akhisarın kazanacağını düşünüyorum

0

kim kaybederse küme düşme hattına düşecek.akhisar defans yapacak fenerin üstüne gelmesini bekleyecek kontradan gol bulmaya bakacak.bence birer puan paylaşılır.

0

akhisar alıcak fenerbahçe hala küme yolunda akhısar zirat macındada yenerek ziraat şampiyonu olmuştu bugünde aynı şekilde fenerbahçe yenileceğini düşünüyorum ama belli olmaz top yuvarlaktır.

0

bence fenerbahçe bugün fark atar takım üstünde büyük bir baskı var endişe var tam fark yakalanacak bir rakip olrak görüyorum kolay lokma oalcaktır fenerbahçe hakikaten kötü takım değil oyuncular güzel ama oturmadı kadroo tam her ne akdar fenerbahçeli olmasam da fener bugün rahat bir galibyet alacaktır yoksa isyan çıkar statda taraftar çıldırır

0

bir fenerbahçeli olarak kazanacağımıza inanıyorum.