1

fenerbahçe maçı 2-0 biter diye maçtan evvel bir arkadaş soru sormuştu. ilk yarı 2-0 olunca dedim bildim ama sanırım goller yine gelir diye de düşündüm.
ama olmadı, eşim maçı seyrediyordu. baktım ikinci yarı başladıktan sonra, başka yabancı maçlara geçti, neden dedim, yok dedi sinir olmak istemiyorum. ikinci yarıda başta demek durumu hissetti.
off ve öğrendik ki; 2-2 ye gelmiş durum. çok üzüldüm. ersun yanal zaten çare değil bana göre.

0

arkadaşlar kim ne derse desin sonuç 2-2 oldu ben şunu hep deneyim etmişimdir büyük takımlar dan 1 tanesi kaybetse yada puan berabere kalsa yüzde seksen diğer takımlarda geleneği bozmuyor yani diğer takımlarda puan kaybediyor nedenini araştırmkak gerekiyor ben diyeyim rehabete kapılmak siz deyin şans. herkeze bol kazançlr

0

ben fenerbahçe'nin erzurumspor'u çok rahat bir şekilde yeneceğini düşünüyorum.çünkü takomın başına ersun yanal geldi ve taraftarlar ersun yanala çok güveniyor.bugün oyuncular erzurum spor maçını yenerek ersun yanal'a hem hoşgeldin hediyesi hemde doğum günü hediyesi verecektir.

0

fenerbahçe-erzurumspor maçı ne olur sorusuna en doğru cevap herhalde fenerbahçe'nin bu maçı farklı kazanacağıdır. fenerbahçe camiası ve taraftarı çok bir sezon geçiriyor ve neredeyse 5.-6. haftadan beri taraftarın avaz avaz bağırdığı, sosyal medya platformların da gelmesi için kampanyalar başlattığı ersun yanalına en sonunda kavuştu. bu kavuşma ise resmen fenerbahçe' de bayram havası yarattı gerek taraftarlar gerek ise camia derin bir oh çekip artık arkasına yaslanacaktır. tıklım tıklım olacak kadıköy atmosferinde bu hava ile fenerbahçenin erzurumspora en az 2 fark atacağı görüşündeyim. slimani ve mehmet ekici'den gol bekliyorum.

0

bence erzurumsporun fenerbahçe karşısinda hiçbir şansı yoktur.
fenerbahçe açık ara kazanır.