0

bu tür insanlar hakkında hiç bir şey düşünmüyorum. herkesin beslenme tarzı kendisini ilgilendirir. onlar da o şekilde yaşamayı tercih ediyor. bizim yapmamız gereken tek şey onların bu kararına saygılı olup eleştirmekten kaçınmak olmalıdır.

1

vallahi vejeteryan insanlarla ilgili ne düşüneyim ki hayat sadece ot yiyerek geçer mi hiç. yani düşündükçe insanın aklı almıyor adana kebabını,lahmacunu sevmeyen insan nasıl oluyor bilmiyorum. :) ama onların yaşadığı şey sevmemekten ziyade hayvanlara zarar verildiğini düşündükleri içinde uzaklaşır biliyorlar et tüketmekten. ya da etten tiksinen ve sevmeyenlere de vardır aralarında.bir kısımda sağlık açısından et yemediğini söylüyor vallahi herkesin kendi kararı ister yesinler ister yemesinler. ben et yemeden geçen bir hayat düşünemiyorum şahsım adına.

0

bence manyak insanlar gibime geliyor. :)) sonuçta yenmez mi ,eti ya etsiz de olur mu? bence çok saçma bir şey yani neyini yemiyorlar onu da anlamış değilim. çok şey kaybediyorlar yani demek ki damak tatları güzel değil ben şahsen etsiz asla duramam ben çok severim tavuk, et onlarsız yemek düşünemiyorum yani ben zaten her yemeğin içine de ya tavuk ya da et koyarım yani onlarsız yemek yapmıyorum hiçbir şekilde.

0

çok şey kaybettiklerini düşünüyorum vuudumuzun ete ihtiyacı vardır yiyemeyenlere saygı dıyuyorum ama hayvan haklarından bahsedip bilinçli olarak yemeyenlere çok şaşırıyorum çünkü rabbim bu nimetleri bize helal kılmış