1

çok klişe olacak ama enine çizgili kıyafetler tercih etmemeliler, hem kilolu hem kısa gösterecektir. eğer çizgili bir kıyafet olacaksa bu dikine olmalı, hem zayıf hem uzun gösterir. bir de parça parça kıyafetlerle kendilerini bölmemeleri gerekir. tek parça kıyafetler daha çok yakışacaktır. tabi insan kendisine ne yakıştırıyorsa onu giymelidir. şunu giyemez bunu yapamaz demek saçma olur ama genel öngörüler bunlardır kısa boylu kadınların kıyafet tercihi hakkında.

0

kısa boylu kadınlar daha uzun görünmek için birkaç kendilerine uygun stilleri vardır. kısa boylu kadınlar özellikle de uzun botlar giymemelidir. çünkü uzun çizmeler onları daha kötü bir görüntüye sahip olduruyor. o yüzden uzun çizmeleri asla hiçbir şekilde kullanmamalıdırlar.kısa boylu kadınlar genellikle düz renkli bluzlar tercih edebilirler.düz renkli az desenli bluzlar onları birazcık daha uzun görmelerine neden olabiliyor. siyah bluzlar özellikle onlar için vazgeçilmez bir stildir. başka bir yöntem ise dar ve kısa boylu kot pantolonun tercih etmelilerdir.dar pantolonlar ve kısa pantolonlar onları daha güzel bir şekilde gösterebilirler. hem sıcak tutar hem de bildiklerinizin kalın görünmesi neden olur. o yüzden gerçekten onlara çok güzel yakışıyor böyle. başka bir şey ise etek ve elbise boyunu önem vermelolerdir. etek boyları çok kısa olmamalıdır ve elbise boyları normal şekilde olmalıdır. bunları eğer ki dikkat ederlerse uzun bir bacak yapısına ve gövdesine neden olur. elbise tercihi genellikle dar olmalıdır. sivri burun ayakkabı tercih etmelilerdir. bu ayakkabılar onları birazcık daha uzun görünmesini neden olur. bu ayakkabılar onları en çok yakışan şeylerden birisidir. özellikle de sandaletler bilekten bağlamalı ayakkabılar çok iyidir onun için. başka bir yöntem ise uzun hırkalar giyilebilir. bu hırkalar onları birazcık daha yüksek topuklu ayakkabı giyilerek uzun boyunlarına neden olur.

0

istediği tarzda giyinmelidir. bunu kendisi nasıl iyi hissediyor ise öyle yapmalıdır.

0

kısa boylu kadınlar kendine yakışanı giymelidir. örneğin uzun bot yerine kısa botlar giymelidir. etek boyu ya da botun uzunluğu boyu kısa gösterir. aşırı topuk yerine daha zarif topuklu ayakkabılar seçilmelidir. aşırı uzun montlar yerine daha kısa montlar tercih edilmelidir.