0

bir erkek kendisine ne yakıştırıyorsa onu giymelidir bence. şu son zamanlar da erkeklerin biraz daha kadınsallaşmasını artık ona metroseksüel mi deniyor ne deniyorsa ben çok gereksiz buluyorum. bana göre siyah ve beyaz bir erkeğin olmazsa olması olmalıdır. her erkeğin dolabında eminim ki kıyafetler siyah ve beyaz düz şeylerden oluşmaktadır. gideceğiniz yerinde bana göre nasıl giyineceğinize karar vermeniz gerektiği konusunda önemli olduğunu düşünüyorum. günlük yaşantım da ben daha çok spor giyinmeyi tercih ediyorum. ayağıma bir spor ayakkabı alıp ayakkabının üzerine bir eşofman giyip üzerime de vücudumu saran bir t shirt veya sweatshirt giymeyi çok severim mesela. hava durumuna bağlı olarak bu kombini hırka veya kot ceket ile kombin yaptığım da ne kadar şık olmuşsun, abi tarzın çok iyi ya laflarını sık sık duymaktayım. ancak baktığınız zaman yaptığım bir şey yok aslında. sadece sade ve spor giyiniyorum belki biraz vücudumun adeleli olmasından kaynaklı üzerim de daha düzgün duruyordur o kadar. dediğim gibi tamamen kendine ne yakıştırıyorsa onu giymeli bana göre dışa bağlı kalıp saçma sapan moda dergilerine bakarak abuk subuk kombinler yapmamalı.

0

öncelelikle başkaları için diğil kendi için giyinmelidir. genel olarak kot pantolon,beyaz gömlek,siyah ceket oldukca güzel bir kombindir. bu yüzden böyle giyinirseniz hem kendiniz için hemde etrafınız için güzel bir görüntüye ulaşırsınız. fakat bu her insan in farklı konudur. zevkli oldugunu düşündüğünüz ve size yakıştıgını düşündüğünüz kıyafetleri giyinin. hem daha iyi bir secim olur hemde kendi istediğiniz bir tarz olur.

0

bazı erkekler kız gibi giyiniyor yani dap dar yani tayt gibi giyiyor bir erkeğe tayt yakışır mı ya ne saçmalık. bence düzgün giyinsinler b

0

kız gibi giyinmesin yeter. erkeklerde dar pantolon asla sevmem, yakıştırmam ve komik görünüyorlar bence. ayrıca pantolonu paçasından katlayıp altından çorabı göstermenin esprisini bir türlü anlamış değilim. bir erkeğin olmazsa olmazı gömlek olmalıdır bence. gömlekte dar kesim giyebilirler fakat abartmadan. çok klasiğe kaçmasınlar, entel dantel olacağım diye kendilerini zora sokmasınlar. tavsiyelerim bu kadar.