0

telefon alırken galıba yanı öğrenciyim tabi o zamanlar ilk liseye falan yeni başladım işte telefon beğendık alıcaktık annem alıcaktı bende o gün alıcaz ya sabırsızım eve nasıl gelıyorum ama çok fena gelıyordum eve eve geldıgımde işte annem bana şaka falan yapmış ben iyice üzüldüm morellim iyice düştü sonra telefonu almış arkasına saklamış bana bi gösterdi o ankı mutlulugumu sizlere anlatamam yanı daha yeni telefonum ve ılk oluyordu müthiş bir duyguydu benımkı buydu yanı ama başka şeylerde mutlu etmişte olabılır şimdi farklı konuşmayım ılla yine olmuştur öyle biliyorum diye tahmin yürütüyorum.

0

en çok heyecanlandığım olay, üniversitede 80 kişilik sınıfın önünde, tahtaya çıkıp sunum yapmaktı. ilk sunumu yapan bendim ve hem öğretmenle hem de 80 kişinin önünde bocalamaktan çok korkmuştum. neyse ki 20 dakika gibi bir sürede sunumu yaptım ve kıpkırmızı bir şekilde yerime oturdum.

1

lise 1'deyken yani 9.sınıf iken imam hatip liseleri arası kuranı kerim'i güzel okuma yarışmasına katılmıştım.yol yorgunuydum uzun bir yoldan sonra ilk sıra bana çıkmıştı.ve sesim hala kapalıydı.sabahın ilk saatleri gibiydi. ve kaç aydır yanlış yere çalışmıştım. tam euzu besmele çekecekken bir baktım ki yanlış yere çalıştığımı fark ettim. o anda zaten kalbim güp güp atmaya başlamıştı. neyse kuranı kerim okumaya başladım fakat öyle bir okuyorum ki berbat yani berbat demeyeyim de güzel okuyamıyorum.her zaman okuduğum şekilde okuyamıyorum. heyecandan nefesim kısılıyor, sesim titriyor, kalbim güp güp atıyor ve zaten ilk sırada ben okuyorum yol yorgunuydum, sesim kapalı benim halimi bir düşünün ve daha yanlış yere çalışmışım. kuranı kerim okudum ama nasıl okudum yavan yavan dinleyen haz almıyor okuyan haz almıyor. heyecandan zaten ter basmış kıpkırmızı olmuşum.ama yine de il üçüncüsü olmuştum allah'a şükür...

0

hastanede doğum yapıp kızımı kucağına alırken yaşadım o duyguyu evlenirken bile yasamamistim öyle bir duygu gerçekten mucize bir olay çok heyecan ve mutluluk verici allah yaşamayan herkese yaşatsın inşallah .