0

fenerbahçe futbol takımına bakacak olursak eğer, gerçekten bu sene çok kötü sezon geçirdiklerini söylememiz mümkündür. bu kötü sezonun bence en en suçlu insanı ali koç'dur. fenerbahçeli olmasından zerre şüphe duymuyorum. ancak gerçekten böyle kötü giden bir gidiş hattı durdurmadı. zamanında ve şu an bu durumdayız baktığımız zaman ali koç daha önceden hollanda ligi'nde psv yi çalıştıran flip cocu'yu takımın başına getirdi. takımın başına gelen koku gerçekten çok başarısız bir sezon geçirdiğini daha ligin ilk maçlarında gösterdi. baktığımız zaman koku lig'de çıktığı 9 maçta o zamanlar 9 puan almıştı fenerbahçe taraftarı artık istemiyoruz dedi.ancak ali koç devam dedi, 9 maçta koskoca fenerbahçe 9 puan alıyorsa gerçekten işler yolunda gitmiyor demektir. ve teknik direktör değişikliği gelmiştir. demektir ancak ali koç bunu anlamadı ve koku ile devam etti.şu an böyle olmamızın sebebi kesinlikle o zamanki süreçtir diye düşünüyorum .daha sonra işte kokunun yardımcılığını yapan koeman takımın başına geldi o da başarılı olamayınca ali koç en son taraftar dinledi.ve ersun yanal takımın başına getirmeye düşündü.daha sonra ise bu düşüncesini gerçekleştirdi. ve ersun yanal takımın başına geçen cuma geldi ve takımı gerçekten çok güzel antremanlarla oynattı diye düşünüyorum. ersun yanal ilk maçını erzurumspor ile oynanan maçta takımın başında yerini aldı. baktığımız zaman ersun yanal ilk yarıyı gerçekten çok başarılı bir şekilde takımı yöneterek 20 takımı önde geçirmeyi bildi. daha sonra ise fenerbahçe ikinci yarı tekrar kötü oyunu oynadı. ve maçtan 2-2 lik beraberlikle ayrıldı kesinlikle bu sonucunun ersun yanal'a bağlanmasını düşünmüyorum. ersun yanal gerçekten ilk yarı çok güzel bir futbol oynadı ve eski hücum futbolu bize özlemişti onu biraz hatırladık diye düşünüyorum. ersun yanal şu an için takıma transfer istiyor kesinlikle bu takıma transfer şarttır diye düşünüyorum. baktığımız zaman gerçekten özellikle forvet transferi şarttır. çünkü forvetimiz slimani gerçekten çok gol kaçıran bir oyuncudur.

0

fenerbahçe çok kötü gidiyor her zaman söylediğim gibi bu sefer yine ali koç'u suçlayacağım, çünkü ali koç çok kötü bir teknik direktör seçimi yaparak hollanda ligi'nde psv takımını çalıştıran hocayı grtirdi.ve bu hoca takımı adeta batırıp gitti. diyebilirim daha sonra onun yardımcısı ile devam edilmesini istedi, onun yardımcısı da aynı şekil takımı iyileştirmeye çalıştı ancak başaramadı. en sonunda ise taraftarın baskısının ersun yanal'ı takımın başına getirdi.bana göre çok önemli bir karar aldı, ve bu takımı toparlayacak adını takım başına getirdiğini düşünüyorum. ersun yanal geldiğinde 4 bölgeye takviye istemiş, umarım ersun yanal'ın bu istediği bölgeleri takviyeler yapılır ve ersun yanal bizi üst sıralara doğru götürmeyi başarır.

0

takim olarak kotu bir performans sergiledi fakat devre arasi suphesiz cok iyi gelicektir. ersun hocanin gelmesiyle birlikde ilk maclarda galibiyet alinacaktir fakat devam etmesi zor gorunuyor