0

dünkü fenerbahçe cska moskova maçını izledim ve oldukça zevkli bir maçdı. bakıldığı zaman fenerbahçe oldukça oynadığı oyunu çok beğendim ve taraftarı her zaman arkasında olduğu sürece fenerbahçe takımını de verebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. özellikle cska moskova takımı son çeyrek içerisinde oynadığı oyunu hiçbir şekilde beğenmedim ve bu yüzden mağlup oldular. fenerbahçe hücum hattında oldukça başarılı bir görünüm sergiledi dünkü maçta. ama tabii ki takım içerisinde bazı eksikliklerin hala devam ettiğini obradovic'in de müdahale etmesi gerekiyor bunlara. eğer fenerbahçe kendi evinde oynadığı maç olmasaydı büyük bir ihtimalle yenilirdi diye tahmin ediyorum. özellikle fenerbahçe kulübü'nün defansı oldukça başarılıydı ve bazı pozisyonlarda gerçekten çok önemli müdahaleler ederek maçta galip gelmeyi başardılar.taraftarın önünde gerçekten çok coşkulu bir ortam olduğunu ekrandan izlediğim zaman gördüm. cska moskova o atmosfer altında oynaması çok zor gözüküyordu ve öyle de oldu. maçın kahramanlarından biri de aslında fenerbahçe teknik direktörü obradovic olduğunu söyleyebiliriz. çünkü ara açıldığı zaman mola alarak takıma tam destek ve oyuncularına hangi pozisyonlarda hata yaptığını açık açık söyleyen bir teknik adamdır. bu yüzden fenerbahçe deki rolü oldukça büyük. eğer fenerbahçe kulübü bu şekilde ilerlemeye devam ederse final maçına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadan önüne gelen takımı yenecektir. özellikle cska moskova takımı hücum hattında bazı sıkıntılar yaşadığı için fenerbahçe'ye kafa tutmamıştır. ilk yarı dönem içerisinde fenerbahçe kulübü eksik olan mevkilere biraz daha destek verirse avrupa'da yine bu sene şampiyon olmasını beklediğim takımlar arasında yer alıyor. bunun için obradovic'in elinden geleni yapacak ve kafasında kurduğu bazı oyuncular vardır aslında. eğer bunları takım içerisinde katarsa fenerbahçe türkiye ligi'nde ve avrupa liginde oldukça başarılı olur. fenerbahçe taraftarı tam destek veriyor her maç kendi evinde oynadığı zaman. deplasman takımları bu atmosferde oldukça etkileniyorlar ve sahadan mağlup bir şekilde dönüyorlar. inşallah fenerbahçe'nin avrupa finalinde tekrardan görmek nasip olur. türkiye'ye bu kupayı bir kez daha kazandırırlarsa gerçekten büyük başarı elde etmiş demektir.

0

dün burada maçtan önce yazmıştım,zor maç olacak diye.gerçekten zor oldu.ama fenerbahçe dün söylediğim gibi koçu ve seyircisiyle birlikte 15 sayı geriden gelerek maçı kazanmasını bildi.burada oyuncuların gayreti de önemli bence.

0

fenerbahçe basketbol takımına baktığımız zaman gerçekten çok güzel bir basketbol oynadıklarını söylememiz mümkün olacaktır.özellikle dünkü maçı dakikası dakikasına izlediğim için şu an size maçtan bahsetmek istiyorum.ilk çeyrek cska moskova çok güzel bir basketbol oynayarak ilk çeyreği 18-26 önde bitirerek güzel bir skor elde etti. ikinci çeyrek etkili oyununa devam eden çska ilk yarıyı 48 36 lık skorla önde bitirdi ben şahsen artık umudum kalmamıştı.ancak üçüncü çeyreğe fırtına gibi başlayan fenerbahçe gerçekten çok güzel bir seri yakaladı ve tam 16 0 lık seri yakaladı maçta 52 48 öne geçmeyi başard. daha sonra cska moskova yeni etkili oyununu oynamaya başladı ve maçta 4 çeyreği 62-60 önde girdi. özellikle 4 çeyreğin ilk dakikalarında çok etkili bir oyun sergileyen cska moskova maçın bitmesine 4 dakika kala farkı 7'ye çıkardı.ancak bundan sonra fenerbahçe sazı eline aldı ve maçı 79 -75 kazanmayı bildi maçı kazanmamızda' ki en büyük etken bana göre guduriç attığı üçlük lerdir gerçekten çok güzel üçlük attı. ve ben çok güzel bir basketbol oynadığını düşünüyorum. bana göre dünkü galibiyetin baş mimarı kesinlikle koç obradoviç'dir.gerçekten takımı çok iyi hazırlamış ve bu maça odaklamış üçüncü çeyrekte takıma ne yaptıysa her zamanki oyununu sergiledi.ve takım ve cska moskova gibi avrupa'nın bana göre şu anki en büyük iki takım olan takımı 15 sayıdan gelip yanına çok zor bir şeydir. ancak fenerbahçe her zaman zorlukları başaran bir takım olduğunu yine gösterdi.bu yüzden fenerbahçe beko basketbol takımına çok teşekkürlerimizi sunarız.

1

fenerbahçe'm yener o.
baskette zaten çok iyiyiz. sadece 1 maç var yenildiğimiz başka hiç yok. heyecan yapıyorlar biraz geride kalıp bence. :)
darısı futbol kulübümüzün başına. onlarda düzelecek, geriden gelip 4-5 nci sıralara yükselecek inanıyorum. ikinci devre bir gelsin bakalım.
ali koç'un vereceği her karara inanıyorum.