0

gerçekten sigara çok zararlı bir şey yani sürekli içen insanlarda bir çok hastalık çıkıyor. olmasaydı güzel olurdu ama bu seferde insanlar başka şeylere yönelirlerdi mecbur bir şey içiyoruz yani onun alternatifi kesin bulunurdu diye düşünüyorum ben.

0

saglıklı bir yaşam olacak olurdu. fakat sigaranın zararları kadar yararınında oldugunu düşünüyorum. bunun nedeni bir çok insan sinir,sitres,kaygı,üzümtü,hüzün,efkar,heyican hatta mutluluk gibi duygular barındıkları zaman sigara icerek bu duyguları bastırmaktadır. sigara olmasaydı bir çok insan bunalıma girerdi. ama sigara olmasaydı bir çok insan ekonomik olarak ekstra bir masraf yapmamış olurdu. bir çok insan kanser gibi tedavisi zor olan hastalıklara yakalanmaz, bu hastalıklar yüzünden hayatlarını kaybetmezdi. kalp krızı gecirenler sayısında oldukca azalma olurdu.

0

sigara olmasaydı gerçekten ne yapacagimi şaşırırım çünkü gerçekten aşırı bağımlisiyim ama kimseye tavsiye etmiyorum uzak durun gerçekten hem cebinize hem sağlığınıza zararlı bir şey bu günlük 10 liradan aylık üç yüz lira yapıyor senelik üç bin altı yüz tl yapılıyor sizce de inanılmaz zarar değil mi hatta bazıları yemek parası yokken bile açken sigara alicak durumlarda ciddi anlamda uzak durmalısınız

0

sigara, zaten 16.yüzyılda icad edilen birsey ozaman bir eksiklikmi hissediliyordu hayır.

0

sigara olmasaydı benim kafamın ağrısından duramazdım.

0

keşke olmasaydı hiç birşey kaybetmezdik sağlık kazanırdık aksine