1

evet düştü. silinen kullanıcıların olduğunu bildiğim için gayet normal karşıladım. sorular silindiğinde sizin verdiğiniz cevaplarda siliniyor ve haliyle kazancınız düşüyor. sadece bildirim olarak gelmesini isterim. benim yanlışım mı yoksa başka bir kullanıcının sorusuyla mı alakalı anlamak ve site kurallarını kavramak adına. bunu daha önce siteye öneri ve istek olarak sunduk hatta defalarca. umarım olur.

böyle bir durumda endişe etmeyin. aynı soruların sorulması ve verdiğiniz cevapların silinmesi doğrultusunda gelişen bir durum. site kalitesi için gerekli olduğunu düşünüyorum.

0

evet benim kazancım birkaç kere düşürüldü çünkü şöyle olmuştu altın sorulardaki bir soruya uzun uzun cevap vermek için açtım bir siteden ilgili konunun cevabını yazdım siteden baka baka 5-10 dakika yazdım böyle soruya yaklaşık olarak bir 80 kuruş civarı para verdi.ertesi gün mesaj geldi işte kopya içerik olduğu için kazancınız düştü diye.

0

hayır silinmedi . öyle birşey olmasını da doğru bulmam zaten yanlış bir davranış olur .

0

evet bir iki kez dusuruldu. o da silinrn bir soruya yazdigim cevaplardan dolayı. soru silinince ister istemez benim cevaplarda siljndi. kazancimda dusus yasadim.. sorun silinirse cevaplarinda imla hatasi coksa sorularin crvaplarin silinir