0

ilk zamanlar fazla bağımlılık yapmaya başlamıştı. sonra cevap veriyorum veriyorum ama param çoğalmiyor o yüzden yavaş yavaş siteye girme günlerim azalmaya başladı.

0

site çok güzel fakat kazançlar düşük 2 kat kazancta 10 tl kazanırdım günlük şuanda 4 tl yi geçmiyor ve hobi haline geldi keşke uygulaması çıksa sorumani nin daha güzel olur uygulaması çıkarsa.

0

sorumani benim açımdan bağımlılıktan ziyade bir nevi hobi haline geldi.çünkü burada kendimi ve düşüncelerimi ifade etme özgürlüğü buluyorum. ve bu düşüncelerimi ifade ederken aynı zamanda belli miktarda da gelir elde etmekte bunun yanında kazandım ekstra bir kazanç oluyor. yani bir nevi hobimi yaparken belli oranda da ekonomik getiri ye sahip oluyorum.günlük hayatta internette ve sosyal medyada gezerken harcamış olduğunu zamanın bir kısmını buraya ayırarak yani bir nevi kendime ayırarak daha keyifli zamanlar geçirebiliyorum.zaman yönetimi de tam anlamıyla bana ait olduğu için herhangi bir süre şartı veya herhangi bir koşul olmadığı için de keyifli bir zaman oluyor.

0

aynen öyle çok iyi bir uygulama kendini geliştiriyor

0

bende cok pis bağımlılık yaptı. hemen bir boşluk bulsam da sorumaniye girsem de soru cevaplasam diye bakıyorum. her fırsatta kazanç haneme 2-3 kuruş fazla yazdırayım diye çabalıyorum. hele birde su yarismalari yok mu. her ne ksdsr listeye girmeyr calissam da 3 yarismadir listenin kenarindan bile geçemiyorum :d insallah bu son yarismada birseyler yapabilecegim. sıkı calismam lazim ama sarjim kalmadi. can cekisiyor telefon. her an kapanabilir

1

hep burdayım olmadığım zamanlarda da sosyal medya hesabı kontrol eder gibi açıyorum özetle yaptı.

0

bu siteyi çok sevdim. gerçekten kuran kişinin fikrine sağlık diyorum.bu site hem soruları okumak cevaplamak ve bilgi de edinmek üzere gayet faydalı da bir sitedir.daha evvel sadece monoton sitelere bakıyor ve aklımda kalmıyordu.bu bir beyin jimnastiği de sağladı.

1

ben de tam olarak bağımlılık yaptı diyebilirim
sorumani de geçirdiğim zamanın çoğu sorulmuş olan sorular ve cevaplarına başkanı geçiyor

1

evet artık sayenizde bana bağımlılık yapma yolunda ilerliyor :) ama siz olmazsanız hiç tadı yok buraların

0

bağımlılık az kalıyor. şu hayatta en bağımlı olduğum şey sigaraydı onu bile unutuyorum kendimi öyle kaptırıyorum. uyku, yemek falan da hak getire zaten. ama yine de çok eğleniyorum ben. :)

1

valla ben çok fenayım sabahtan kalkıyorum akşama kadar hatta bu saatlere kadar deli gibi soru cevaplıyorum,sigara gibi bağımlılık yapıyor,ama güzel bir bağımlılık :)

2

bağımlılık yaptı gibi maalesef. :) her şey iyi güzel de gecenin bu vakti burada yazıyor olmak garip. :)

1

bende baya bağımlılık yaptı.
harfleri çift görüyorum resmen.
buna rağmen gidip uyuyamıyorum aklım burada kalıyor. :))