0

aile bağları olmazdı kimin eli kimin cebinde belli olmazdı insanlar gelişi güzel yaşar yaptıklarından sorumlu tutulmazdı bence böyle bi toplum da taşamak her halde çok tehlikeli olurdu kimsenin kimseye eyvallahı olmazdı gerçi şuan bile artık dünya bu yönde ilerlemektedir ama yine de o kadar kötü değil en azından bizim ülkemiz için öyle değil

0

evlilik aile birligini olusturan onemli bi kurumdur. evlilik olmasaydi zina olurdu kimlik bilgileri olmazdi ana baba belli olmazdi kim kimdir bilinmezdi kisacasi bi kaos kargasa ortami olusurdu.

0

evlılık olmasaydı nufus artısı duzgun olmazdı ne bılıyım daha cok sey var yanı buraya yazsan sıgmyacak

0

evlilik diye bir şey olmasaydı baba belli olmazdı. onun için iyi ki evlilik diye bir şey var. yani en azından imam nikahına 4 kişiyi alma hakkın var bildiğim kadarıyla inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ne güzel resmi nikahta sadece bir kişiyle evlenir biliyorsun. ikincisini alamıyorsun kuma denilen bir şey yok onun için ben her zaman resmi nikah tercih ediyorum tabii imam nikahı da önemli ama resmi nikah daha iyi onun için evlilik olmasaydı ana ,baba belli olmazdı.