0

hayatımdan memnun olduğum şeyler var memnun olmadığım şeyler var. ama genel olarak memnunum şikayet etmeyi çok sevmiyorum açıkcası çok şükür. insanlar ne hayatlar yaşıyorlar. iyi tarafından bakmak lazım. tabi ki memnun olmadığım sorun yaşadığım şeyler de oluyor. zengin felan olsak diye düşündüğüm zamanlar olmuyor değil ama hayırlısı işte napıcsksınız .

1

bir dönem çok şikayet ettim ama değiştirmek için de hiç çaba sarf etmedim. sonrasında kendime dedim ki ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. baktım ki gitmeye cesaretim yok, deveyi gütmeye devam dedim. şikayeti bıraktım, eğer değiştiremeyeceksem şikayet etmiyorum.

bir de sürekli bir şeye yoğunlaşıp, çabalayıp elde edememenin bezginliği, yorgunluğu vardı. sonra hayatımızda çabanın çok küçük bir payı olduğunu fark ettim. kendi elimizde olmayan şeyler için üzülmeyi azalttım.

hayatı olduğu gibi kabul ediyorum ve oldukça mutluyum, memnunum.

0

şahsen ben hayatımdan memnunum, zorlukları yok mu hayatımın, elbette var, ama hayatında zorluk olmayan bir insan yoktur. ve ben hayatıma alıştım, ne tür zorluklarla karşılaşacağımı ve bunların üstesinden de nasıl gelebileceğimi az çok çözdüm yani kısaca hayatıma alıştım o yğzden hayatımdan memnunum ve değiltirmek de istemem

0

daha iyisi olabilirdi. şuan sadece yaşıyorum. ailem sağlıklı bunlar büyük bir şükür sebebi. fakat gerçekten istediğim hayatla yaşadıgım arasında dağlar kadar fark var. istedigim de kucuk seyler fakat olmayınca olmuyor işte.

0

çok şükür sağlığımda bir sıkıntı yok sağlık olsun gerisi boş