1

bu sporun dalları 3 (üç) çeşittir ve bunlar; kılıçla yapılan eskrim, epe ile yapılan eskrim ve flöre ile yapılan eskrim dallarıdır.

0

ekstrim sporu 3 farklı silahla yapılmaktadır.bu silahların ismi epe, flore ve kılıçtır.

0

eskrim epe, flore,kılıç olmak.üzere 3dalda oynanan bir spordur. ince kılıçlarla oynanır özel bir kıyafetle ve yüze geçirilen bir koruyucular oynanır.

0

eskrim temelde 3 farklı silahla yapılır. bu silahlar flöre, epe ve kılıçtır.
flöre: 1,1 metre uzunluğunda, ucunda küçük bir düğme ve çan bulunan ince bir silahtır. en fazla 500 gram ağırlığındadır. flöre de vuruş sadece gövdeye yapılabilir. ilk öğrenme aşamasında da bu silah kullanılmaktadır.
epe: flöreden daha keskin ve ağır bir silahtır. vuruşlar sadece silahın ucuyla olmakta ve giyside iz bırakmamaktadır. flöre de vuruş sadece gövdeye yapılabiliyorken epe de öyle bir sınırlama olmayıp kol, bacak ve başa da hamleler yapılabilmekte ve sayı kazanılmaktadır.
kılıç: düz ve yassı bir silahtır. sayı, ancak rakibin belden yukarısına kılıcın ucu veya yanıyla vurulması koşuluyla kazanılabilmektedir. eskrimin her spor dalında olduğu gibi özel giysileri vardır. kılıçla yapılması sebebiyle başı koruyacak tel kafesten bir maskede takılır.