0

bunu çok sakıncalı ve yanlış buluyorum. hele de ülkemiz gibi bireysel silahlanmanın ve şiddet vakalarının çok olduğu ülkelerde bu tip oyuncaklar ister istemez bir yatkınlık yaratarak çocuğun gelişimini etkilemektedir.

0

bence sakıncalı bir durumdur.hatta her erkek cocukda oyuncak tabanca yada silah vardır.mesela biz çocukken köyde tahtadan yapardık silah kendimize ole devam ederdik.birbirimize takım kurup ateş ediyormuş gibi yapardık.

0

asla değil sakıncalı ve bir kişilik bozulmasına neden olsaydı ülkede aklı selim erkek olmazdı herkes mafya olurdu

0

asla silahla ve buna benzer kötü aletlerle oynaması gelecekte veya küçüklükte o gibi işleri normal görmeye başlayacaktır başkasında görmesi veya tvde görmesiyle sizden isteyecektir ama siz almadım mı başka bir yolu kalmadığı için artık ilgisini çekmeyecektir su yemek değildir oyuncak mecburiyeti yoktur almayalım daha güzel şeylere özendirelim bunlara gerek bile kalmasın

0

tabiki sakıncalı . çocuk küçüklüğünden itibaren silahlarla oynar ise silah artık çocuğa çok normal gelecek ve büyüyünce de silah sahibi olmak isteyecektir . ve silah bulundurmak her zaman bence çok sakıncalıdır .çünkü insanın öyle zamanları oluyor ki sinir anında yanında silah olsa gözünü kırpmadan kullanacaksın. o yüzden bence olmaması daha iyi en azından öfkemize yenik düşmeyiz.