0

eğer siz şikayet edin kanıtlayin öyle bişey yaptığını bidaha zor çıkar ama onu ilk devlete vermeden bize bi verin bakalım diyecek hali kalıyormu

0

kim demiş bir şey olmaz diye, şiddet uyguladığını kanıtlayabilirsen, vücudunda izleri varsa darp raporu al, işini daha garantiye almak istersen de gizlice videoya çekmeye çalış, bak nasıl bir şey olmazmış. bu işler öyle basit değil. özellikle yılbaşında gelen yeni yasalarla beraber o kişi içeri alınır kesinlikle. yeter ki kanıtlayın ve şikayetçi olun

0

sizi aklı sıra korkutuyor polise gideilir ifade verebilirsiniz.

0

gözünüzü korkutuyor git şikayet et süründür yok öyle bir dava dağ başı mı burası gidin hakkınızı arayın

1

bu kişiler anne ve babanız bile olsa onları şikayet edebilirsiniz, yaşınız kaç olursa olsun. size yaptıklarını pedagoglar eşliğinde anlattığınızda devlet sizi ve kardeşinizi koruma altına kesinlikle alacaktır. anne ya da babamız diyerek genellikle bizler yaşadığımız travmaları sineye çekiyoruz ama bunu şimdiki nesil bilinçli olup yapmamalı.

0

size şiddet uygulayan insanın söylediklerine aldırış etmeyin lütfen eğer ispat edebiliyorsanız hastaneye gidin ve darp raporu alın . daha sonra en yakın karakola gidip şikayette bulunursanız polis memurları görevini yapacaktır kuşkunuz olmasın . lütfen korkmayın siz suskaya devam ederseniz şiddete meyli olan insanlar bunu tekrarlamaya ve kendilerinde hak görmeye devam ederler .

0

bu nasil bir soru . burada vakit kaybedip bu soruyu yazacağiniza kadar polise gidip ifade vermeniz daha mantikli olur . ayrica sorumani ailesi bu tarz sorulari sizinde kontrol edip yayinlamamaniz gerekli . çünkü bu tarz sorularin cevaplari burasi olmamali.ayrica gerçeklik konusuda tartişilir.

0

edebiliyorsanız savcılığa şikayet edin , alabiliyorsanız kendinizi koruyabilecek önlemler alın. alo 183 aile içi sosyal yardım hattı dır arayın. kafanızda belli bir planla tepkiyi üzerinize çekmeden inşallah yardım edeceklerdir.

allah bu gibi zalimlerin elinden tüm mazlumları kurtarsın amin diyorum dua edin, ben de bizler de duacı oluruz.

insanlara kendi ve birbirlerine ettikleri duadan başka yetişecek yoktur yani allah tan başka, ümidinizi kaybetmeyin, inaçsızsanız bile bu devirde moda oldu inançsızlık bu belki vesile olur ve o her şeyi gören kalplerdekini en ince ayrıntısına kadar bilen allah, elbette bir çıkış kapısı verir, [ o ana kadar da karşı koyma gücünüz varsa daha kötü şimşekleri üzerinize çekmeden koyun, sabretmekten başka çareniz o ana kadar ya ] hem de öyle bir kapı açar ki, sizi galip kılar da o kişiyi isterse yerle yeksan eder ama anne baba kardeş gibi ailenizdense allah onu da ıslah etsin diye dua etmek en güzeli.

duaya sarılın bırakmayın diyorum

0

18 yasini doldurduysan birsey olmaz savciliga verdigin zaman fazlasiyla hakkini alirsin.

1

şiddet hiç kimsenin yanına kar kalmaz. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama polis ve savcıya aksettirirseniz konuyu mutlaka size şiddet uygulayan kişi ceza alacaktır. yaşınız küçükse sosyal hizmetler sizi ondan alıp korumaya alacaktır. lütfen yakınlarınızda yardım alabileceğinizi birinden bu konu da destek alın.

2

sanırım aile içi şiddet söz konusu. şikayetçi olun, polise durumu bildirin. 18 yaşından küçükseniz sizi devlet sahiplenecektir muhtemelen. büyükseniz evinizden uzaklaştırılır şiddet gösteren kişi ve gereken cezayı alır. buna göz yumanlar da suça ortak oluyor. çok detay yok soru da ama şiddeti uygulayan kim olursa olsun, kime olursa olsun sessiz kalınmamalı. buraya yazabiliyorsanız bir çok yere de ulaşabilirsiniz, şiddet uygulayan kişinin tehditlerine aldırış etmeyin.

0

soruyu çok anlamadım ama siz önce polise gider ifade verir polis eşliğinde hastaneye gider darp raporu alıp onunla şikayetçi olursaniz pek de dediği gibi olmaz. uzaklaştırma alabilir hatta darp derecesine ve şikayet sayısına göre ceza da alır