0

intihar edecek birine sana miras kaldı zengin oldun de sevinçten kendini bırakır seni atar assagi ya :d

0

ölünce tahtalı tatil köyüne gitmeyeceksin orada daha çok eziyet göreceksin en iyi kurtuluş yine dünyada kendini affettirme

0

eğer bir kız için intihar ediyorsa allahın verdiği canı sadece allah alır bir kız için canına kıymayı düsünmen çok sacma arkanda bırakacaklarını düsün senin için gözyası dökecek annen,baban,abin ve ablan bu dünya sınav dünyası sen kendi canını alarak allahı inkar etmiş olucaksın vazgec sana kızmı yok.

0

ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına derdim.

0

tiktokcular ülkeden ayrıldı ve tüm cringe videoları silindi

0

önce kendisi için hayata tutunması gerektiğini sonra sevdikleri için hayatına devam ediyor tanesi gerektiğini söylerdim . evet yaşadıklarımız veya hayat zor olabilir . fakat bu hayat geldiysek , yaşamasını bilerek ölmeliyiz . daha yaşayacak görecek çok şeyi olduğunu söylerdim . yaşayarsk savaşması , mücadele etmesi oes etmemesi gerektiğini söylerdim.

0

allahin verdigi canı ancak allah alır herneolursa olsun bu hayatta yasamaya deger

0

hayatın hep kötü yanından bakmayı bırak ve kendine gel.rabbim sana nefes alabilmeyi nasip etmişken sen buna engel olamazsın.buna hakkın yok.

0

allah'in vermiş oldugu canı sadece o alir.yazık etme kendine ve ahiretine der ve ona bu sekilde engel olmaya calisirdım.

1

cok yasanılacak bir dünya degil bekle geliyorum derim

1

ben ilk derim ki allah bu canı sana emanet etmiş ve bu cana kıyarsan çok kötü günah olduğunu söylerim. bu dünyanın gelip geçici olduğunu ve bu dünyada her şey yalanlar içinde olduğunu allaha sığınmak için ona dua etmesini söylerim

1

bekle geliyorum, bensiz intihar edersen günahın daha fazla olur.
şimdi geliyorum gerizekali kardeşim benim, dur lannnnn...
bekle dedik değil mi?
olum gel bakayim, değer se gel beraber atlayalim.. yok eğer değmeyecekse mallik etme derim. :) kesin ise yarar

2

bu dünyada kimse için canına kıymaya değmez. sen burada bu durumdayken onlar kim bilir neler yapıyorlar. şimdi bu düşüncenden vazgeçip onlara ne kadar güçlü ve yenilmez biri olduğunu göstermen gerekmez mi? bırak insanları bir kenara senin bu dünyaya karşı kendini güçlü göstermenin vakti gelmedi mi?

0

intihar etmek kul hakkıdır canı rabbim alır rabbim verir bu dünyada herşey imtihan sabır gerekir

0

intikam tarzinda sozler soylerdim ama maddiyatta isi cozebilirdi aldigi bilete oynadigi kupona bir para ciktigini soylerdim :)

0

böyle birine söyleyeceğin ilk şey gel, hayat yaşamaya değer. seni çok seviyorum, tut ellerimden. sen ölürsen ben de ölürüm. gel tatlım.

0

cehennemden bahsederim. cehennem dünyadaki her yerden daha kötü bir yer sonuçta.

0

yaşa ve sana bunu yapanlara aynısını yaşat. -merstix