0

ondan uzak dururdum ve evi terkederdim ve bana zarar vermesini engellerdim. evden giderdim çünkü orada kaldığım sürece bana zarar vereceği için evden giderdim.

0

bu olayı daha önecesinde yaşamadım olsa hemen şikayette bulunurum.

0

diğer sorunuza yazdığımı okuyun. hayal ürünü bir soru değilse size ise bu şiddet, ve alo 183 hattını arayın.

0

hayır şükür evimde şiddet yok. olursa da ne yaparım bilemem. bende döverim hiç açılmamış o şiddet , ben ona şiddet onun anasından doğduğuna pişman ederim. gerçi benim eşim bana şiddet uygulamaz yani .

0

şiddet çözüm değildir asla ne gerek var atalarımız boşuna dememiş tatli söz yılanı deliğinden çıkarır diye tatli dille konusup herşey halledilir ama günümüz insanlari abartiyolar ölüme kadar gidiyor ben asla ezdirmem kendimi sonuna kadar savasirim şikayet ederim

0

valla hiç acımam gider şikayetçi olurum. şiddet bu affedicek bir yanı yok. zaten susan insanlar yüzünden bu devir bu kadar pislenmeye başladı. aher kötülüğün bir bedeli vardır valla kimse kusura bakmasın. kimsenin eli armut toplamiyor. insanlar bilinçlendi artık eskisi gibi değil.

1

evimde bana kimse şiddet uygulamadı bu güne kadar eğer ilerde evlenince böyle bir durumla karşılaşırsam bir dakika bile durmam orda ve hemen şikayette bulunurum. bu can bize allah'ın emaneti kimsenin zarar vermesine izin vermemeliyiz.