0

yeni yarışma bekliyoruz soruman de yeni üye olduğum için merak ediyorum

0

yılbaşı yarışmasından sonra hiç yarışma olmayıp sadece iki katı kazanç etkinliği oldu sürekli. aslında bana kalırsa yarışmalar yerine böyle ara ara iki katı kazanç etkinlikleri yapılmalı diye düşünüyorum. en azından bu durumdan sadece ilk ona girecek arkadaşlarımız değil bütün arkadaşlarımızın aktif olmasını sağlayıp birşeyler kazanmasını sağlamış olacak. bu da çoğu kişiyi sitede aktif tutacaktır daha fazla kazanacağım diye.

1

şuan da sanırım iki haftadır devam eden bir yarışma mevcut sitede. yılbaşı gecesi de yarışma tamamen bitecek. bu yarışma çok fazla uzun sürdüğü için hepimiz epeyce yorulduk geçekten. bir an önce bitmesi için gün sayıyorum resmen. ne olacaksa olsun da şu stresten bir an önce kurtulayım istiyorum. gecemiz , gündüzümüz birbirine karıştı resmen.
bu 1000 tl ödüllü yarışma bittikten sonra ise en azından bir kaç hafta yeni bir yarışma yapacaklarını hiç düşünmüyorum. bence site ekibi de ne kadar yorulduğumuzu farketmiştir ve bize biraz dinlenme fırsatı tanır. yine de sorumani de ne zaman ne olacağı da hiç belli olmuyor. her zaman sürprizlerle dolu ve bizi şaşırtıp hiç beklemediğimiz anlarda sevindiren bir site. belki yarışmadan sonra iki kat kazanç gelebilir bir süreliğine. ama ben site de çok daha değişik uygulama ve yarışmalar olsun istiyorum. değişiklik her zaman iyi ve ilgi çekicidir çünkü. siteye gelecek değişiklikler ile buraya olan ilginin daha fazla artabileceğini düşünüyorum. değişiklik her zaman dikkat çeker ve katılımı arttırır çünkü. bakalım ilerleyen günler de sorumani de bizi neler bekleyecek ve ne gibi değişikler olacak. gerçekten çok merak ediyorum.
ama dediğim gibi yeni yarışmanın da ocak ayının sonlarına doğru olabileceğini düşünüyorum. bir kaç hafta mutlaka bekleyeceklerini düşünüyorum.

1

sorumani sitesinde yarışma ve sürprizler bitmiyor. evet beklenen yarışma geldi ve 31 aralık'ta son bulacak. en uzun soluklu yarışma oldu. liste döviz kurları gibi sürekli değişiyor. azimli ve gayretle arkadaşlarımız yine kendini gösterdiler ve ödülden ziyade çok güzel kazançlar elde ettiler. hepsini tebrik ederim bu çabalarından dolayı.

bende her zamankinden daha fazla istek ve azimle cevaplamaya çalışıyorum soruları. ama anlaşılan daha fırın ekmek yemen gerekli. ilk on mücadelesi veriyorum sadece. siteden bende bir ödül almak istiyorum bu kadar aktifliğimin ve isteğimin karşılığı olarak. fazlasında gözüm yok o kadarını da hak ettiğimi düşünüyorum ama herkes azimli. keşke ilk yirmiye verirse ödüllerde yeni yıla yüzler biraz daha gülerek girsek. herkes gecesini gündüzüne kalktı çünkü gerçekten.

0

evet yeni yarışma yarın akşam yapılacakmış, sen de buna öğrenmişsindir. diye düşünüyorum umarım hep beraber güzel paralar kazanırız. bu yarışmadan büyük ödül diyorlar umarım dedikleri gibi büyük bir ödül olur.

0

bayadır bekiyoruz artık gelmeli diye düşünüyorum.çünkü sorumani reklam geliride baya elde etmeye başladı ve burdan bizede bir kazanç sağlamalı 2 hafta oluyor hemen hemen bir yarışma yok sadece iki kat kazanç etkinliği bir gün sürdü.sorumani kazandıkça bizden kısmaya başlıyor buda benim zoruma gidiyor.