8

500 tl büyük ödüllü yeni sorumani yarışması geliyor. bu geceyi bekler misin?

Sorumani kazandırmaya devam ediyor!
Büyük ödül için gece yarısını bekle!

(Ödül birden fazla kişiye dağıtılacaktır)

98 cevap
0

daha önce siteyi bilmiyordum o yüzden üye olamayıp o yarışmayı kazanamadım umarım yine öyle buyük ödüllü bir yarışma gelir ve kazanan kişilerden biri ben olurum çünkü gercekten paraya çok ihtiyacım var şu an ödenmesi gereken bir faturam var ancak ödeyemiyorum aylığımıda ayın 8 inde aliyorum mecburen ödeyemicem ve hattim kapanacak.

0

böyle bir yarışma olsa elbette katılırım. yarışmak güzeldir. hem eğlenceli olur hemde kültürümüz artar.

1

bu yarışmaya tabii ki de katılırım gece saat kaç olursa olsun o 500 lirayı almadan uyuyamam zamanı gelir para kaybederim ama bu parayı kaybetmeyi göze alamam çünkü bu uygulamayı çok sevdim sorma ne.com bu site en güzel sitedir

0

şuan 95 cevap var 100 cevaptan sonra mı kalkıyo bunlar.

0

bu sorular kaç cevap yazıldıktan sonra kaldırılıyor. hep aynı soruları görüyorum amaaaa

0

ben şuan gelecek sandım çok sevindim ama sonu kaç hün önceden sorulmuş. neden bu sorular değişmiyor artık ama 1 haftadır bu sitedeyim ve yeni soruların gelmesini bekliyorum. hep ayno soruları cevaplamaktan çok sıkıldım.

0

evet beklerim boyle yarışma olsa bekler katilirim büyük miktar diyemem ama saat maçta olsa beklerim sorumani den güzel ödüller güzel yarışmalar bekleriz . sorumaniden biraz kesenin ağzını açmasını da bekleriz . heyecanla yeni güzel şeyleri bekleriz inşallah güzellikle güzel şeyler le karşımıza yeni yeni uygulamalarla cikar daha güzel olur

0

öyle bir yarışma olacak olursa cevapsız soru kalmıyacaksızın sürekli yazarım durmak yok yola devam :)

0

o zamanlar siteye üye olmadığım için kaçırdım ancak şu an yeni bir yarışma olsa böyle telefonu elimden düşürmem ve devamlı soru cevaplamakla meşgu olurdum.

0

ayrıca farklı şeylerde yapabilirsiniz . güzel fikirler çıkabilir insanlar extra bir gelir sağlamış olur sayenizde.

0

sanırım kaçırdık birdaha olursa tabiki sıkı takiple beklerim.

0

eğer böyle bir yarışma gelirse ki gelebilir düzenlenen etkinliklere bakılırsa çok iyi olur herkes için.bu platformda hem kendi bilgilerimizi sürekli pekiştiriyoruz hem de bilgilerimize yenilerini ekliyoruz ve birbirinden ilginç, güzel, eğlenceli sorular soruluyor ve bunlar insanın hem güzel zaman geçirmesini hem de az da olsa maddi açıdan bir katkı sağlıyor.böyle güzel bir platformda soru sormak ve cevaplamak güzel oluyor.bir de bu şekilde etkinlikler düzenlenirse çok daha zevkli geçecektir diye düşünüyorum ve umarım böyle olur.böyle etkinlikler daha da arttırılabilir ve daha eğlenceli hale getirilebilir.insanlar daha çok bilgiye sahip olur ve daha çok şey öğrenme şansına sahip olur.aynı şekilde bilmediği birçok sorunun cevabını bulabilir.

0

sanirim bu firsati kaçirdik hayirlsii olsun bence sistem gayet güzel
yapan arkadaşlarin ellerinie sağlik soramm gereken bir soru var bu site nereden para kazianiyor

0

para değerli elbette ama başka şeylerde var önemli olan.. mesela bos düşünmekten konuşmaktan yazmaktansa kismen bir amaca hizmet etmek biseyler öğrenmek yeni görüşleri bilmek değerli olacak.

0

açıkçası beklerdim diye düşünüyorum. illaki kazanmaya gerek yok bence o heyecan gerçekten çok farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. özellikle yarışmalar 500 tl tl olmasına gerek yok buluşmada olabilmektir.diğer sitelerle karşılaştırdığımız zaman hiçbir zaman ben başka bir sitede böyle bir kazan çiçekli görmedim ve duymadım. gerektiği kadarıyla fazlasıyla kazandığını düşünüyorum. çok fazla vaktimi ayırdığını düşünmüyorum ama genellikle siteden çıkmamaya çalışıyorum.özellikle bazı siteler hem ödemede sıkıntı çıkarabiliyor hem de böyle etkinlikler düzenlenmediğini görebilirsiniz. bu yüzden genellikle sitede kalmaya çalışıyorum yeni yeni soruları karşıma geldiğinde bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum. bu yüzden harika bir ekip var karşımızda bence. onlar beni bırakır ama ben onları hayatta bırakmam.çünkü gördüğünüz gibi çok kaliteli bir ekip var önümüzde gerçekten çok ilgilendiklerini söyleyebilirim arkadaşlar. bu arada yarın büyük bir yeni yarışmamız geliyormuş saat 12'de heyecanla beklediğini söyleyebilirim. aslında daha çok kişi kazanması için parayı parça parça daha söyler daha iyi olur. bana tabii ki sitenin belli kuralları olduğu için illaki böyle yapmaları gerekiyor.yarın inşallah güzel bir yarışma ile birlikte buluşuruz arkadaşlar çok eğlenceli geçeceğine eminim hepinize hayırlı geceler dilerim bol kazançlar diliyorum arkadaşlar görüşmek üzere yarın.

1

yarışma ne zaman yapıldı bir daha yapılacak mı 500 tl az para değil valla :d sitede yeni olduğumdan bilmiyorum katılmak isterdim yarışmaya bir daha olucaksa katılırım doğrusu

1

beklerim elbette. ancak ödül dağıtım sisteminiz nedir onu da bilmek isterim

0

evet tabii ki de uyumam sabaha kadar bunu beklerim işim gücüm yok zaten yarın mı bize sınavım yok

0

500 lira bir öğrenci için oldukça iyi bir rakam olduğu için her zaman bekleriz

0

500 tl diyorsunuz kim beklemezki tabiki de beklerim