0

yeni bir sorumani yarışması ne zaman olacak?

bence yarışma yerine iki kat kazanç yapsalar gene daha güzel olur tabi :) yarışmalarda pek şansım olmuyor.

5 cevap
0

bence bu aralar yine bir yarışma olacak. valla sorumaniyi çok beğendim emeksiz yemek olmazmiş emek veriyoruz en azindan haram para kazanmiyoruz. yani vaktimizi harciyoruz en azindan. damlaya damlaya göl olur insallah yine guzel yarismalar olur hakeden kazanir.

0

yarışma gelmeyince bir haftayı geçti. herhalde umarım bu bugünlerde bir yarışma gelir ve kazananlardan biri olurum.çünkü bu aralar yine paraya ihtiyacım oluyor.umarım herkes yarışma gelince aktif olmaz sadece aktif kalanlar aktif olur. ve bu yarışmada bu kişiler biraz para kazanabilir. çünkü diğerlerini ben emek hırsızı gibi düşünüyorum. pek girmiyorlar siteye ondan sonra yarışmayı bir duyunca hemen siteye akın akın girmeye başlıyorlar.o yüzden ben sürekli aktif olan kişilerin kazanmasını istiyorum.

0

demekki yarışma olmasa siteye bir çok üye girmiyor bu aralar ben onu anladım bence girmesinler zaten öyle düşünüyolarsa ihtiyacı olan sitedeki soruları cevaplar parasını kazanır.

0

yarışmalardan birçok arkadaş hakikaten yorulmuştur diye düşünüyorum. bu tatil iyi olur. ama yine yazarak para kazanmaya devam edin. bu imkanınız vardır.

0

sorumani ile konuştum. yarışma dedim ne zaman olacak o da dedi ki bu aralar çok sık dedi yarışma yaptık dedi biraz dedi yarışmayı dedi özleyin dedi biraz ara vermişler yarışmaya mı gene devam edecekmiş ama ne zaman olacağını söylemedi bu aralar yok yani yarışma.