0

haystimda hic kitap fuarina gitmedim ama en sin okudugum kitabin adi kumaydi herhalde internet uzerinden okumustum.

0

oyle aman aman bir kitap okuyan birisi degilim ben ama arkadasim cok kitap okur. en son onla bir kitap fuarina katilmistim kasim ayinda. kasimda istanbulda tuyap kitap fuari oluyor. ona kstilmistik. ben kendime 2-3 kitap alip 3 tane de hikaye kitabi almistim yegenlerime. simdi kitaplalrin ismi neysi hatirlayamiyorum. evde olsam hangi kitaplardı diye bakardim ama suan dukkandayim malesef. calisiyorum.

0

kitap okumayı gerçekten çok seviyorum. ama ve lakin kitap fuarlarına gitme fırsatını bulamıyorum. ama gitmeyi çok istiyorum. umarım gidebilirim. aklımda almak istediğim bazı kitaplar var .

0

kitap okumayı ve almayı çok severim ama kitap fuarlarına gitmiyorum enteresan bir şekilde . internet üzerinden alıyorum kitaplarımı ve kart üzerinden aldığım için kitap fuarına gidip oradan almayacağım için gitmiyorum .

1

kitap fuarları çok nadir yapılıyor yaşadığım yerde. ilgimi çeken yazarlarda gelmiyor pek. o yüzden gidip gezsem de pek imza gününe katılma ya da kitap satın alma gibi etkinliklerim olmuyor.

0

kitap fuarına hiç gitmedim.
gitmeyi çok istiyorum ama ne zamana kısmet olur hiç bilemiyorum.
kitap alisverislerimi internetten yapıyorum genellikle.

0

ilk defa gecrn ay istanbul tuyap kitap fuarina katildim. hep istiyordum fuarlsra gitmeyi. ama gecen ay nasip oldu... 16 kitap aldim fuardan. ekstra 2 ayrac aldim. arkadasimda bana bir ayrac aldi. simdi aldigim kitaplsri yazmayi usendim. resim yuklrme olsaydi resmini yuklerdim.

0

kitap fuarına gidecek vaktim olmak ama cok kıtap okurum zaman buldukca konusuna bakmaksınzın okurum sadece sonunu merak etmesem de okurum en son aldığım kitap da yılmaz özdilin kitabı mustafa kemal muazzam bir kitap cok surekleyici sonu gelmesın dıye okumaya kıyamadıgım nadir kitaplardan sizde mutlaka okuyun derim vaktiniz olursa