0

ülkecek dizi izlemeyi seviyoruz. bunun başka başka bir sürü çeşidi olabilir sebebi olabilir. dizi izlemekle vakit geçiriyor olabiliriz vaktimiz bir şekilde geçiyor zaman bitiyor bu sebepten olabilir veya hayran olduğunuz biri dizi de oynuyor olabilir ya da diziyi beğendiyseniz eğer seneryo sunu veya konusunu buda dikkatinizi çekmiş olabilir. genellikle bu sebeplerden izlenilebilir. veya yakın bir arkadaşınız oynuyordu ailenizden biri oynuyordu vs. bu tür durumlar da da izlenilebilir. ülkecek dizi izlemeyi seviyoruz ancak
son dönemler de eskisi kadar seyredilmiyor. başlayan diziler bir anda son buluyor. hemen bitiyor yani eskisi gibi izlenilmiyor. eskiden daha fazla izlenilirdi hergün bir dizimiz olurdu mesela artık konular birbirinin aynı oluyor birbirini tekrarlıyor dizilerin çoğu ya da eskisi kadar tutulamıyor internet ortamı da geliştiği için. bu sebeplerden dolayı da günümüzde eskisi kadar dizi izlenmiyor aslında dizilerin çoğu bitiyor çünkü.

0

yani ben ev hanımı olduğum için evde öyle oturup duvara bakmaktansa televizyon izlemeyi tercih ederim. yani ben hem televizyoz izler , hemde sorumani'de takılıyorum. sevdiğim diziler var. mesela örnek verecek olursam gündüzleri hint dizisini ve beni bırakma dizisini çok izlerim. pazartesi çukur ,salı kadın ,perşembe çarpışma, cuma gülperi yani ben dizlerimi kacirmam hiç bir şekilde bundan dolayı bence mantıklı açıklama bu evde öyle boş boş oturduğum için canım sıkılmasın diye.

0

mantıklı bir açıklaması yok. toplum olarak kurmaca şeylere hep bir merak hali içindeyiz. özellikle dramatik trajik diziler toplumun çok ilgisini çeker. acı çeken insan görmeye pek meraklıyız

0

ben dizileri pek izlemiyorum ama ulkemiz de yaygin bir sekilde izleniyor.
simdiler de ise herkes artik kendi derdini unutmus dizi deki senaryoya uzuluyor.sonumuz cidden iyi degil.

0

diziyi ülkemizde genellikle başıboş kalan gençlik ve evde tıkılı kalan yaşlı aile büyüklerimiz izliyor.bunun sebebi de bence baska hayatlara olan özenin ve zamanla değişen aile yapısının yol açtığı yan etkiler sayılabilir.bugün cocuklarımız bu dizileri izleyip arkadaslık bağlarını bunlara göre şekillendirebilir ve etkilenebilir bunun sebebi açık ve net yetişme tarzından kaynaklıdır diye düşünüyorum ancak şu anda dizilerdeki sansürlere sosyal medyada karşı cıkılsada destekliyor ve artırırlması gerektiğine ınanıyorum bu ulkenın insanı tv ve tv hayatına bu derece ilgiliyken etkilnen kesim genelde cocuk iken doğru bir politikadır.günümüzde yaşlı insanlar ise gerek yaş kemale erdiği için ev hayatına geçiş gerek ise evde yapabilecekleri aktiviterlerin sınırlı olması sebebi ile kednilerini bu küçük kare kara kutuya teslim etmişlerdir.gönül isterki hepsi ülke ekonomisi,sosyal hayat,ajanslar,belgesel ve ufuk açıcı yayınlar olsun ancak birçoğu adını anmak istemediğim değerleri sömüren ve kullanan yapımlardır.