0

dizi izlemeyi severim hangi dizi denk gelirse gelsin izlerim çukur olur kadın olur çocuklar duymasın bile izlerim sıkıntı degil maksat vakit geçirmek olsun. yabancı dizi de izlerim walking dead lost prison break izlerim her zaman diziler yabancı olunca daha guzel sadece 40 dakika oluyor

0

dizi izlemeyi çok severim. özellikle de sezon finali yapan dizileri ardarda izleyerek sinema filmi izliyor gibi izlemeyi seviyorum.

0

evet sizi izlemeyi seviyorum. genelde seyrederim iyiy bir dizi bulduğum zaman. türk dizisi olarak şu anda çukuru izliyorum kadın dizisi var onu seyrediyorum birde yüzleşme diye bir dizi var ancak bitecek sanırım pek tutmadı gibi ona bakıyordum . yabancı olarak şu anda süpernaturali izliyorum yani everke takip ettiğim bir dizi hala. ayrıca breakin bad, prison break, the walking dead, lost, person of interest, the 24, süpernatural gibi dizileri tavsiye ederim. bu fizikle hem kaliteli hemde güzel diziler..

0

dizi izlemeyi çok severim bunlardan bağzıları prison break, mr. robot , daredevil , riverdale aralarındaki en iyi diziler diyebilirim

0

eskiden çok fazla dizi izlerdim ozellikle de bu hint dizilerini izlemeyi çok severdim. bir ara benimsin diye bir dizi vardı hint dizisi onu izlerdim ve ondan beri artık dizi izlemiyorum. çünkü bizim yurtta televizyon bulunmadığı için dizi izleyemiyoruz .ama genel olarak takip ettiğim bir tane dizi var o da bir zamanlar çukurovadır onu da telefondan youtube'a girerek takip ediyorum.

0

evet dizi izlemeyi çok seviyorum özellikle de bir zamanlar çukurova bayılıyorum ya oradaki yılmaz'la züleyha'ya hepsine bayılıyorum gerçekten. çok güzel ve çok başarılı bir dizi reytinglerde bir sıraya geçeceğine inanıyorum bir zamanlar çukurova'nın.. inşallah çok sürer ve bütün sezonlarını izleriz diye düşünüyorum o kadar çok seviyorum ki bugün çarşamba yarın başlıyor inşallah yarını iple çekiyorum hemen bir an önce gelsin ve yılmaz züleyha izlemek istiyorum ama biraz gitgide işler karışıyor gibi gözüküyor.

0

eskiden severdim kollama ve subat sogugu izlerdim.
simdi ise sevmiyorum izlemeyi.