0

tabii ki kendi sebezni yetiştiirip güvenilirliğidnem emin olduktan sonra gönül rahatlığı ile yemek in iyisi fakat ney azık ki koşllar çoğu zaman buna uygun olmuyolar kendi her şeyden önce çoğu zaman yeterli yerimiz alanımız omuyor. balkkon gibi küçük yerlerde gereken vverim alınamaayabiliniyor aynı zamanda da insanların zamansızlığı ve gü içerisindeki yoğun işle hayatı dolayısı ile oluşan yorgunluu da aynı zamanda cabası olarak değerlendirmek mümkün. bu gibi sebepler göz üünde bulundurulduğu zaman da istedemen de olsa insanlr ne yazık ki marketlerden alınaan hormanlu sebzelre muhtaç kalmış oluyorlar. dışarıdan prganik sebze almaya kalksalar yada kalksak cebimizde 5 kuru para kalmıyor. dünain aşıır hızlı geişmeisni aksine ne yazık ki bizi neredyese bu şekilde yarı yolda bırakan kötü bir ikilem olarak da gözelri önüne seriylior becne bu ayrm.

1

neredeyse tek hayalim bir gün bahçeli bir evde doğayla iç içe yaşamak. o yüzden elbette tercihim kendim yetiştirmek olur ama imkanlar el vermiyor günümüz toplumunda. umarım bir gün olur.

0

bence kendımız çünkü göz önünde neyın nasl olduğunu hazır aldında hep hormonlu boz her zaman ekerız

0

kendi sebzemi kendim yetiştirmek, tabiki çok daha iyi fakat istanbul gibi bir yerde bunu yapabilmek çok zor.
kim isterki marketlerden hormonlu meyve sebzeler alıp yemeyi.
keşke imkanımız el verişli olsa kendimiz yetiştirsek.

0

doğal olan tabiki. bunu sormaya bile gerek yok. kendi ellerimizle diktigimiz, temizleyip bakımını yapıp heyecan ile yetiştirdiğimiz meyve sebze varken başka yerden almam. organik varken inorganik kullanmak olmamalıdır.

0

kendi sebzemi yetistirmek tabii... neyi nasil yetistirdigimi bilerek yemek daha iyi degil mi sizce de ;)