0

yüzde kırışıklıkları engellemek sadece sürekli botoksla mümkün aynı ajda pekkan gibi mimiklerinizi dahi feda etmeniz gerekir:) yani doğal yoldan kırışık engellenemez sadece önlemler geciktirebilir biraz da ırsi faktörler söz konusudur. doğal maskeler, kil maskeleri, aloe vera kullanımı yüzde gerginlik yapabilir.

0

kırışıklıklar için kil maskesi vücudunuzu gergin tutar ve kırışıklıklarınızın azalmasına yardımcı olur . ayrıca kahvenin telvesini de cildinize sürerseniz faydasını görürsünüz . kırışıklıklar için çeşitli kremler losyonlar bulunmaktadır . bunlar da faydalıdır .

0

doğal yollardan kırışıklıklar engellenemez sadece okuşabilecek kırışıkşıkların oluşumu geciktirilebilir bu kadar yoksa nasıl engellensin ki öyle olsaydı kendini bütün yaş ilerlemesine rağmen kırışıklardan korumuş 100 yaşındaki nenelerimiz dedelerimiz olurdu ki yok öyle bişey isterse ne kadar bakım yaparsa yapsın her insanın sonu aynıdır sadece kendine çok iyi bakanlar bu durumu biraz daha gecikmeli olarak yaşarlar o yüzden olmadık şeylere inanmamak ve pazarlama kurbanı olmamak lazım ama tabiki elimizden geldiğince doğal maskeler evde yapıp hazırlayarak bunun önüne geçmemiz gerekiyor