1

bir dönem yaşadığım takıntı problemi şuan için elhamdülillah eskisi gibi kalmadı. paylaşmak istedim son durumumu. şuna iyice emin oldum mi takıntının çaresi beyini bir şeylerle meşgul etmek ve iyi bir psikiyatri ilaci. bunlar sayesinde büyük ölçüde takıntılardan kurtuldum. gerçekten çok zor ve acı verici bir durum takıntılı olmak. çünkü sen nereye gidersen o da seninle oraya gidiyor. hep bir korku hep bir vesvese seni kontrol ediyor. gücün yetmiyor, kontrol altına alamiyosun. sürekli bir işkence, izdirap hali. yaşayan bilir gerçekten. rabbim bu durumda olan tüm kardeşlerime yardım etsin. çekilir dert degil çünkü takıntı.

0

takıntı hastalığı gerçekten çok önemli bir rahatsızlık kendisine tıp dilinde obsesif kompulsif bozukluk denilmekte ve çoğu insanın tavsiye ettiği gibi takıntıların üzerine gitmekle ya da takıntıları önemsememek de geçebilecek bir durum değil bu çok ağır ilaç tedavisi gerekebiliyor ne yazık ki ben de bu hastalıktan muzdarip bir insanım takıntılar insanın hayatını çekilmez bir hale getirebiliyor maalesef.

1

takıntılardan kurtulabilmek için o takıntılı olunan her ne ise onu akla getirmemek, ya da hiç umursamamak gerekir. eğer başarılamıyorsa, psikolojik destek almak gerekir.

0

takıntıdan kurtulmak için takıntıların içine gitmek üstüne gitmek gerekir ve takıntılı bi insan olmadığına inanmak gerekir