0

aşk diye bir şey var mı tam olarak bilmiyorum ama gerçekten yaşayanlar varmış. aşk eğer ayağının yerden kesilmesiyle mutluluktan karnından kelebekelr uçuyorsa boş boş gülüp her türlü müzik sana geliyorsa sadece bir defa bu duyguları tattım ama maalesef sonu olmadı çünkü öldü. bu yüzden de aşk herkese nasip olmuyor herkesin yaşadığı güzel şeyler yok mmaalesef yine de herkes mutlu olmak için bir şeylere birilerine tutunuyor kimisi seviyor kimisi sevmiyor kimisi aşık gibi davranıyor. bazıları aşk değil belki de. sadece öyle varsayıyorlar.

0

aşka inanmıyorum çünkü hiç aşık olmadım inanmakta istemem

0

evet aşka inaniyorum.yaşadimda dogrusu.mesela ben lise bittikten sonra eşimle tanistim.once sevgili olduk.birbirimizi okadar cok seviyodukki hersey ragmen butun zorluklara karsi geldik.bizimkisi cok guzel bir hikayeydi.bir suru macera atlattik.butun zorluklari aştık.yeri geldi ailemizi karsimiza aldik.ama malesef kacarak evlenmek zorunda kaldik.ama biz cok mutluyuz.birbirimize cok aşıgız.birbirimizi cok seviyoruz.herseye ragmen ayaktayiz ve yikilmicaz.eşim ben ve oğlumuz cok mutlu bir aileyiz.aşk duygusu cok guzel bjsey.anlatilmasi ve tarif edilmesi zor bisey.yasayan bilir sadece yaşamayan degil.insallahbherkes aradigi aşkı bulur

0

evet aşık oldum ve o kadar aşık olunca ama değeri beş para etmek bir kızmış o zaman benimle konuş en sonda beni bıraktı ama kızla para olunca sana aşık olur ama her insan paraya bakmaz çünkü ben artık vaktim kız evlenince para konusundan bahsediyor o kadar artık kızlara fazla güvenmiyorum.

0

ben aşka olan inancımı 2 sene önce beni çok değer verdiğim kardeşimle aldattığını öğrendiğimde bıraktım. iki sene önce askerdeyken artık sevgilim beni yavaş yavaş aramamaya başladı ve aynı şekilde o çok değer verdiğim arkadaşım da beni aramamaya başladı. tabi ben o an bunun farkında değildim bile çünkü askerdeyken zaten başın hep bi belada aklına onun olacağı bile gelmiyor. bir gün eski sınıftan bi arkadaşım arada ve meltem ömer’le işi götürüyor haberin olsun dedi ve ben o gün bin defa öldüm bin sefa dirildim

0

evet aşkı daha önce yaşadım ve aşka inanıyorum. aşk çok farklı bir şey diğer bütün duygulardan daha farklı bir durum. aşık olduğunuz zaman gözünüz hiçbir şey görmüyor saçmalamaya başlıyorsunuz mantık kuramıyorsunuz yaptığınız hiçbirşey de hatta yapmama dediğiniz bir çok şeyi aşıkken yapıyorsunuz. aşk insana kendini unutturuyor insanı hem göklere tırmandırıyor hemde yerin dibine sokuyor aşk böyle heybetli bir şey. ancak aşkın bu heybeti yalnızca bizim gözümüzde böyle. yani aşık olunan kişiyi gözümüzde büyüttüğümüz zaman onu hayatımızın merkezine koyduğumuz zaman aşık olmak bize hem kuvvet veriyor hem de öylesine ızdorap ve acı çektiriyor. ben de aşık olmuştum daha önce bundan dolayı biliyorum ayrıca aşık insan duygusal oluyor daha çok duygusal yaklaşıyor . aşka inanıyorum aşk diye birşey var insanlar bu yüzden çok fazla acılar çekiyorlar zaten. aşk kimisi için acı bir duygu iken kimisi için de yüce bri duygu olarak kalıyor.

0

karsilikli oldukdan sonra tabiki inaniyorum vede suan asklarim 1 taneyken 3 oldu 2 tanede kizim var mutluyuz ailecek ask aslinda cocuklarını elıne aldıkdan sonra cok artıyor mutlulukda girior işin içine.

0

evet yaşadım ama çok zarar gördüm kesinlikle tasfiye etmiyorum

0

kaç kez aşık olduğumu gerçekten bilmiyorum. öyle "ben bi kez aşık olurum arkadaş" laflarına da inanmıyorum, insan yaşadığı sürece aşk duyar, aşk hisseder, bu kişinin içindedir çünkü. hisset dostum, hisset!

0

hayır aşka inanmıyorum ve inanların mantıklı düşündüğünü sanmıyorum.

0

evet inanıyorum ve yaşıyorum şükürler olsun allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah

0

aşka inanıyorum ve aşkı yaşadım. bu hikayemi size anlatmak istiyorum. henüz 16 yasındayken bazı nedenler dolayı intiar etmek için bir takım antidepresan hapı icerek intiar ettim. fenalastıgım için hastaneye kaldırıldım ve midem yıkandı. içtiğim ilaçlar tahlikeli ve hayati risk tasıdıgı için 1 hafta gözlem süresi verdiler. hastanede yattıgım dönemde hastanede staj gören bir kız vardı. kızı ilk gördüğümde ona aşık oldum. hastanede yattıgım sürede sigara içmek için bagceye cıkmak gerekiyordu,bu yüzden kolumda takılı olan serumların sürekli cıkıp,yeniden takılması lazımdı, bunuda sadece görevli kişiler yapıyordu. bende bu işlemi yapsın diye sürekli o kızı cagrıyordum, o yoksa onun gelmesini bekliyordum. geldiği zamanlar gözlerine bakıp gülerdim oda buna karsılık verirdi. hastaneden taburcu olduktan sonra ilk gün dinlenerek gecirdim. ertesi gün kız bana mesaj attı adımı hastane kayıtlarından bulmuş. uzun bir müddet konuşup,görüstükten sonra sevgili olduk. bir müddet zaman sonrada nişanlanma kararı aldık. nişanlandıktan 2 sene sonra bazı nedenler ile ayrıldık. bir daha hiç bir sekilde görüşmedil. bu güne kadar tek gercek aşk diye bileceğim tek olay budur.

0

aşkı yaşadım a nasıl yaşadım 13 yaşındaydım ama ben aşk nedir bilmiyorum çocukla 5 sene çıktım ama daha sevmek nedir bilmiyorum aşk nasıl birşey anlamıyorum bile bana değişik geliyor yani ozamnlar cocugm sonuçta nereden bilebilirm 5 sene konuştuk buluştuk millet bana seviyormuş dediğinde nebilem ben derdim sonra ben ayrılmak istedim ayrıldık sonra barstk bu sefer o ayrıldı barışmak istedi bende tukurdugumu yalamak dedim sen ayrldm ben birdahada barışmak dedim insan sevdiğini aşk olduğunu kaybedince anlıyor işte asik olduğumu sevdiğimi ozaman anladım ama affetmesini onu çünkü biri bitti diyorsa birdaha benm hayatıma giremez izin vermem yani onun yüzünden çok aqladm ama aqlamasaymisim eşimi buldum sonrada evlendim tek aşık olduğum insan şuan sadece iki erkek var biri oğlum dgeride eşim insan eşini daha çok sevmeli sevgiliye aşık olpda acı çekmek bence çok kötü sevgili gelip geçici eşse seçimini iyi yaptığına elinden omurlukse mezara kadar sadece ona aşık olursun onu seversn açıda cekmezsn en azndan

0

evet inanıyorum. yaşadım ve hala yaşıyorum. insan gerçek aşkı bulunca anlıyor aşkın ne kadar gerçek bir şey olduğunu..

0

aşk güzel şey anlamlı şey yaşamasını bilene.aşka inanıyorum insanı kendinden geçiriyor.

0

yaşadım ve yeni kurtuldum, taze bitti yani. tekrarını istemem, çok yoruyor insanı.

0

aşk platonik olur yaa. kavuşunca büyüsü bozuluyor.

0

evet aşka inanıyorum. yaşadım hala yaşıyorum. bir defa aşık oldum halada aşığım