0

genelde tarot kartlarıyla açılır 6 adet kart ile ilişki analizi yaparlar ama ben pek inanmıyorum

0

fala inanma falsızda kalma misali tarot fallarında çoğu gerçek olmuyor bazı konularda kadere inanmak şansa inanmak gerekir.

0

sakin sessiz bir ortamda sol elle ayrılan kartlardan 6 adet secılır ve ve yorumlanır. yorumlar kartta olan sımgelere göre hisler de dahıl edılerek yapılır

0

tarot falında aşk açılımına bakarken 6 adet kart seçmek gerekir. kartlar üstte 2 adet, ortaya 3 ve en alta 1 adet olacak şekilde dizilir. sağ üstteki ilk kart sizi temsil etmektedir. bu kartı yorumlayarak kendiniz ve ilişkiniz hakkında bilgi alabilirsiniz. üstteki ikinci kart ise eşini/sevgilinizi temsil etmektedir. ilişkinizde partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerini bu ilişkiden beklentilerini bu kartı yorumlayarak öğrenebilirsiniz. ortada bulunan ilk kart yani üçüncü kart ise partneriniz ve sizin ortak özelliklerinizi simgeler. bu ilişkide sizi birbirinize ne bağlıyor bu tarot kartı ile görebilirsiniz. dördüncü kartta aynı şekilde, ilişkinizin ne kadar güçlü olduğunu aktarır. beşinci kart ise ilişkinizde yer alan eksiklikleri simgeler ve bu ilişkiyi bir arada tutan şeyler ortadan kalktığında neler olabileceğine ya da ilişkiyi nasıl daha iyiye götüreceğinize dair bilgi verir. en aşağıda tekli duran altıncı kart ise ilişkiyi etkileyen olumsuz durumların olup olmadığını açıklar. bu son kart aslında gerçek aşk kartıdır.

1

altı tane kart açılır
1.kart:sizi temsil ediyor. içinde bulunduğunuz ilişkiye dair hislerinizi,bakış açınızı kısacası kendinizi bu kartta görebilirsiniz.
2.kart: partnerinizi temsil ediliyor. onun size karşı olan duygularını ve hisleri hakkında bilgi veriyor. ayrıca ilişkine dair ipuçlarıda verir.
3.kart: bir bağlantı kartıdır. sizi birbirinize bağlayan ortak özelliklerini ne olduğunu hakkında bilgi verir
4.kart: bu kart ilişkinizi gücünü gösterir ayrıca ilişkiye koruyan şeyleri ve sizi bir arada tutan şeylerin ne olduğunu söyler.
5.kart: bu kart ilişkinizdeki zayıf yönleri gösterir. eksik olan taraflarınız ortaya çıkar ayrıca ilişkinizi geliştirmek için yapabilecekleriniz hakkında bilgi verir.
6.kart: altıncı ve son kart gerçek aşk kartıdır. ihtiyacınız olan şeyler hakkında ipuçları verir. ayrıca ilişkinizin başarılı olup olmayacağını gösterir. eğer tehdit oluşturan bi sorun varsa bunun ne olduğunu gösterir.

0

genelde yalan söylerler açan kışının hal heraketlerıne bakın anlarsınız zaten sıze bakış acısını

0

aşk birçok konuda ve birçok muhabbet de ortaya çıkan bir şeydiraşk kartları ise bunun bambaşka bir çerçevesidir aşk kartları kısaca insanların duygularıyla benimsenmiş insanı mutlu eden bir simgesel bir şeydir aşk insanı mutlu eden bir şeydir aşık olmak için duygularınızın içinizdeki kelebeğin pırpır etmesi lazımdır aşk kartları da bundan yola çıkarak hazırlanmış birtakım unsurlardır güzel kafiyeli sözler içeren sevgiliye ve birtakım topluluğa hitap eden ya da evleneceğiniz kişiyi birçok konuda ve birçok neden içerisinde söylem bir şeydir bu konuda aşkitom tanımlı yamayan uzmanlar vardır birçok konuda ve birçok alanda her şeyin uzmanı vardır ama aşk konusunda henüz bir uzman yoktur evet aşk doktorları vesaire gibi şeyler olabilir ama bunlar onların bir aşk uzman olduğunu göstermez aşk nesnel bir şey değildir özel bir şeydir kişiden kişiye değişen bir şeydir yani aşık olmak için önce gerçekten sevebileceğiniz birini bulmanız lazım dur emiyorum 10 kişi bulduğunuzda ise onu anlayacaksınız aşk kartları insanların mutlu olabilmesini sağlayan şeylerdir aslında çünkü aşktan yola çıkarak hazırlanmış nelerdir evlilik nişan vesaire gibi şeyler de ortaya çıkarılan aşk kartları insanların mutlu olması için çaba gösterilen birşeydir insanlar aşık olabilmek için her her gördüğüne aşık olurlar şu an günümüzde öyle yani ama aşk öyle bir şey değildir aşk beklemek ve sabırla alakalı onun geleceği günü beklemek alakalıdır o günü beklediğiniz de emin olun bana dediğini anlayacaksınız öncelikle aşk insanların toplulukların hitap eden bir şeydir aşk bir insanla bir insanın yani bir kadınla bir erkeğin birbirine karşı hissettikleri duygu bağımlıdır bunu birçok insan bilir genelde film dizi gibi konularda ise aşk ön plandadır aşk hayatımızın her tarafında var diyebiliriz çünkü aşk her şeyin içinde olan bir şeydir çünkü aşkın içinde duygu vardır insanı insan yapan duygularıdır mesela bu işi aşkla yapıyorum gibi bir cümleler duyabilirsiniz insanlardan gayet normaldir çünkü aşk her cümleye ve her öznel nesnel şeyleri cümleleri uyum sağlayabilecek bir şeydir aşık olmak çok güzel bir şeydir insan hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olur bu yüzden aşk kartları da bunlara uygun duygulu bir şekilde yapılmış olmalı ki mutlu etme amacı gidilmelidir kartlarda böylece insanlar neyin ne olduğunu ve mutluluğun nasıl bir şey olduğunu anlarlar aşk hakkında birçok kelime ve şeyler vardır film-dizi gibi birçok unsur vardır aşk anlatan ama aşkın ne olduğunu bilen çok az insan vardır ya da nasıl yaşandığını bilen önemli o içinizdeki aşk kaybetmemektir içinizdeki sevgiyi kaybetmemektir ne olursa olsun sevmektir aşk birçok konuya ve kurallı alakalıdır ama hiçbir aşkı tanımlayan mısın çünkü aşk aşktır

0

tarot falı aşk kartları kişinin aşk hayatı ile ilgili ipuçları verirken aynı zamanda zaten var olan ilişkisi hakkında da kehanetlerde bulunur. tarot falı aşk kartlarının başında tabi ki en bilinen kartlardan olarak bilinen aşıklar kartı gelir. bu kart düz çıktığında evliliğe giden, ters çıktığında aile tarafından onaylanmayan bir birliktelik ve yanlış kararlar almak anlamına gelir. aşıklar kartından sonra en belirgin diğer aşk kartları ise kuşkusuz imparatoriçe ve kılıçların kraliçesi'dir. imparatoriçe direk olarak aşkın kendisidir. eğer mevcut bir aşk varsa bu kart o aşkın sonucunda evlilik olacağını gösterir. duygu dolu ve kalpten gelen, temiz bir aşkı simgeler. ters açılımında önündeki ve ardındaki kartlara göre anlamı farklılık gösterebilir. bir yandan sükunet anlamı taşırken diğer yandan boşanma ve ihanet anlamına gelebilir. kılıçların karliçesinde görülen aşk daha mantıksaldır. bu ilişkide kadın kendinden emin, kendine güvenen bir kadındır. doğrucudur ve her zaman eşitlik yanlısıdır. mantıksız birisine aşık olmaz ve kendisine zarar verecek ilişkilerden her zaman uzak durur. maddiyat düşkünlüğü olarak yorumlanacak kartlarla yan yana geldiğinde mantık evliliği anlamını taşır. tarot falı aşk kartları olarak gösterilebilecek diğer kart türü ise kupa kartlarıdır. kupaların ası yeni bir aşkın habercidir. bu kartların habercisi olduğu aşk sizi o aşk haricindeki başka bir şey konuşmaktan alıkoyacak kadar kudret sahibi olarak adeta hayatınızın gündemini değiştiriyor. duygularınızı açığa vurmaktan kendinizi alamayacağınız ve hep bu katıksız aşkı konuşmak isteyeceğiniz kadar yüksek başlangıçları ifade eden kupa ası adeta aşk müjdesi veriyor. kupaların ikilisi sevgi ile desteklenen aşkı anlatıyor. eski sevgili ile karşılaşma yeni biriyle tesadüfen tanışma anlamların taşıyan kart barışı da gösterebiliyor. ilişkisi olan kişiler için uyumu yakalamayı temsil eden kart aşık olunacağının habercisi oluyor. kart ters olduğunda ise ilişkinin bitişi kıskançlık ve uyumsuzluk olarak yorumlanıyor. tarot falı aşk kartı olarak anılan kupa üçlüsünde bir kutlama görülüyor. mutluluk veren kart ciddi ve uzun süreli ilişkilerin kehanetinde bulunuyor. eğlenmek takım çalışması yapmak yardımlaşmak için uygun ortamlar oluşacağını işaret eden tarot kartı ters çıktığında ise hayal kırıklığını ifade ediyor. eğlenceye düşkünlük bağımlılık gibi sorunları yansıtan ters kupa üçlüsü aksaklıklara hazırlıklı olmayı öğütlüyor.

0

yani pek fazla inanmam öyle şeylere ama arkadaşlarım baktığı zamanlar da hiçbiri tutmuyordu yani öyle şeyler yalan boşuna ümitlenmesin kimse☺️

1

toplamda 78 ( yetmişsekiz) karttan oluşan tarot falı; aslında dünyada farkli 350 (üçyüzelli) kadar çeşidi bulunmaktadır. kartlar karılıp, içinden 6 (altı) tanesi seçilir. birisi falına bakılanı, biridi aşık olduğu ya da sevdiğini, birisi ilişki gücünü, yani bağlılığı, birisi ortak noktaları, birisi zaafları, birisi de aşkı gösterir.

0

aşk kerem kadar aslı
ferhat kadar şirin
mecnun kadar leyladır ask
bulmadan leylayı nasıl bulursun mevlayı diyen bilir.
biz bilmeyiz. ;)

0

yani doğruyu söylemek gerekirse pek inandığım bişey değil daha önce arkadaşlarım çok baktı sanırım çok farklı farklı bakış şekilleri var benim arkadaşım 9 tane kart koydu ve 3 tane seç dedi geçmiş aşk yaşantın şimdiki ve gelecek aşk yaşantın diye tarot kartlarıyla baktı yani 2 ay önce baktı ama doğruluk payı yoktu :)) ben inanmadığım için sadece ayıp olmasın diye dinledim yorumlama şekli çok farklıydı.şimdiki zaman,geçmiş zaman,gelecek zaman diye yorumlanır.

0

tarot kartları toplamda 78 karttan oluşuyor . standart denemez ve toplamda dünya genelinde farlı varyasyonlara sahip 400 çeşit deste olduğu bildiriliyor . kökeninin ne kadar eski olduğu da bilinmiyor ama şu anda mevcut isimlerine orta çağ italya'sında aldığı düşünülüyor . bu kadar eski bir fal yönteminin dünya üstünde gelir geçer hale gelmiş milyonlarc fal metodundan sıyrılıp bu güne kadar gelebilmesini ve globalleşmesini ise kartların üstündeki resimlere ve kartkarın temsil ettiği değerlerin evrensel olmasına bağlıyor tarihçiler . şimdi aşağıdaki yazılara bakınca bazı dinle alakalı değerlendirmeler göreceksiniz .sayın sorumani okuru ya da yazarı onlara takılmayın . tarot büyü değildir . tarot destesi bir yoldur senin iç görünü ortay çıkarmak için kullanılan binbir çeşit yoldan sadece biri başka anlamlar yüklemek saçma olur .aslına bakarsan kannımca islamiyete ters de denilemez . fal olarak bakmadığın sürece tabii . deste hiç bir şeydir sen onu ilk aldığında . deste sen onunla bağ kurmaya başladığında bir anlam kazanır . bu yüzden çeşitli ritüelleri vardır . bu yüzden deste sol elle yani kalp eliyle açılır ve kartlar bu elle seçilir . bu yüzden desteye toplu halde başkasının dokunması pek kabul görmez ,bu yüzden kılıfda saklanır . hatta bazı tarotçular kendileri hazırlarlar kartlarını . ve bu yüzden işini ciddiye alan tarot ve melek kartları sahipleri gece yastığının altında kartlarıyla uyurlar . arkana majör ve arkana minör olarak yani büyük gizemler ve küçük gizemler olarak iki grupturlar .büyük gizemler 22 karttan oluşur , küçük gizemlerse 56 karttan oluşur .büyük gizemler ki her biri hayatınızı yönlendiren temel durumları içerir şunlardır : deli , sihirbaz , baş rahip , imparator , imparatoriçe , aşıklar ,kule ,ay , yıldız , güneş ,asılan adam , savaş arabası , kuvvet , adalet , yaşlı adam ,kader çarkı , ölüm , itidal , şeytan , son hüküm , dünya . arkana minör yani küçük gizemler ise bugün nerdeyse her evde olan iskambil destesinin atası kabul edilmektedir . şimdi gelelim aşk ya da ilişki açılımına . neyle ilgili soru soracaksan ona göre farklı bir açılım şekli mevcuttur . benim anlatacağım dizilim herhangi bir ilişki için kullanılabilir . deste iyice karıştırılır . sol elle 3 e bölünür . sol elle soldan başlanarak bu 3 grup toplanır .sonra yine sol elle 2ye bölünür ve yine toplanır . aşağıdan yukarıya dikey olarak 4 kart açılır . 4.kartın sol üst köşesine 5 inci ve sonra sağa doğru sırayla 5, 6, 7, 8 inci kartlar konur . 9. ve sonuncu kart 6.nın üstüne yerleştirilir . ,

0

bence saçmalıktan başka bir şey değildir bu kartların hiç gerçekçiliği yoktur gerçek hayatla bir ilgiside yok bazı insanlar bu gibi kart fallarina inanıyor öyle inaniyor ki inandıkları için bazı düşünceleri tutunca iyice kendilerine kaptırıyor bu gibi fallar bize gelecekten haber vermez yani falla inanmayın.

0

genel olarak fal islerine girmeyin derim cunku bi cuval sacmaliktan baska bir sey degil bu fal isleri allaha inanin allaha güvenin elalemin falcisinda aramayin gaybi onlar bilemez gidip gunaha da girmeyin dini olarak hic bir aciklamasi olmayan seylerdir bunlar ee bilimsel bir aciklamasi da yok yapmayin boyle seyler o insanlara inanipta para kazandirmayin yaziktir

0

insanlar fallara inanmak yerine biraz da dine yönelseler belki daha fazla bilgiye ulaşırlar...

0

gene bid'at bir şey. neyse falin çıksın halin :) üç gün içinde karşınıza uzun boylu kara kaşlı kara gözlü biri çıkacak isminin içinde a ile l var artık kimin şansına ise. nasıl bu işten anlıyorum demi bak bakmadan fincanın içine size burda yorum yaptım. ha üç gün daha fazlası olamaz dört tu buldumu o işler biraz daha zor olacak

0

kisinin o anki durumuna gore yapılan aşk yorumudur

1

aşk falı bakılmasıdır, fallar ile aşk yürümez, aşk falan ibaret değildir.

0

tamamen saçmalıktan başka birşey değildir fal bakmak . bakanlar inananları salak yerine koyup duygularıyla oynuyor herkes aklını başına alsın bu zirvaliklara vakit ayırmasin.