0

aşk hersey icin farkli bir sey ifade eder kimisi insana asik olur kimisi evladina kimisi annesine babasina kimisi guzel bir ayakkabiya kimisi son model bir arabaya kimisi ise paraya asiktir ve bence ask elde edememektir zor olandir ask bi insani sevdin diyelim onu elde edemedigin zaman deli gibi onu dusunursun uyurken bile ruyanda gormek istersin hep yaninda olsun istersin kotu huylarini bile gormezden gelirsin var gucunle oda seni sevsin istersin varini yogunu butun duygularini kalbini önüne serersin sirf seni görsün farketsin de sevsin diye bence ask direkt olarak oldurmez ama araci olabilir askin dogurdugu sebeplerden dolayi ölebilirsin yani direkt degilde evet dolayli yoldan ask ölüme sebep olabilir.

0

yani eğer kafayi siyirdiysan bir kadin için kendini öldüreceksen kafayi yemişsin

1

aşk acısı bir insanı çok sevdiğin zaman ya o insan seni terk edip gider. sen ona duyduğun aşkın acısını çekersin ya da birini çok seviyorsun imkansız bir aşktır ve kavuşmak istiyorsanız kavuşamıyor sunuz ya aileler karşı çıkıyor ya da başka bir şey o zamanda adı aşk olur kavuşmadığı içinde acı çekersin aşk acısı ölümcül de olabilir o da kişiden kişiye değişir bazı aşıklar aşklarını kalbine göre yoluna devam ederler kendine yeni bir hayat kurmaya başlar ama bazı abdal aşıklar da var aşkından karşılık bulmadığı için ya da aşkı onu terk ettiği için kendi canına kıymaya bile kalkar evet bazılarına göre aşk basit hafif bir şey olabilir aslında öyle bir şey değil gerçek aşk gerçekten çok acıdır ve çok maceralardan sonra çok acı da olsa da birleşen iki insanı birbirine sevdiğim duyduğu sevgidir.

0

aşk denilen duygu aslında kişinin eksiklerini mükemmel derecede tamamlayıp ona destek çıkan ve yardım eden insana duyulan bir sevgi biçimi dersek yanlış demiş olmayız. aşk acısı da o kişiye bağlandığımız zaman hayatımızdan çıktığında eksiklerimizin tekrar açığa çıkmasının yanı sıra bir çok eksiği ve anıyı ortaya çıkarması sonucu öz güvenimizin kırıldığı bir olaydır.

0

evet bazı insanlar için aşk acısı ölümcül olabilir. bu herkese göre değişir. ancak mantıklı düşününce bir insan biri için ölmek yerine yaşamayı tercih etmesi daha zor bir davranıştır. çünkü birine aşıksanız onun için ölmeyi değil yaşamayı göze alırsınız . aşk her insana farklı duygular yaşatabilir . her insan bunu farklı yorumlayabilir. bana göre aşk midenize kramplar girmesi ile eşdeğerdir. yani aşk insanın ayaklarını yerden keser onu göklere uçurur ve aynı zaman da yerin dibine sokar. aşkta gurur denen bir şey olmaz çok aşıksanız şayet gururunuz ikinci plandadır. gözünüz kör olur kulaklarınız sağır aşıksanız duymazsınız ve görmezsiniz ondan başkasını. veya olanları göremeyecek kadar kör olduğunuz da olur. aptal aşık gibi dolaşırsınız aşk akıl işi değildir yürek işidir biraz . duygusal haraket etmenizi sağlar mantığınızı devre dışı bırakır. saçma sapan şeyler yapmanıza yol açar. hayatınızın merkezine koyduğunuz o insan sizin için öyle büyük öyle ulaşılmaz öyle güzeldir ki onun tarifini aşık olana sorsanız delirmiş gibi anlatır size aşık olduğu kişiyi. aşk insanı yükseklere çıkarır sonra da alçaklara doğru çakılmaya başlarsınız. aşk nelere kadirdir insana herleyi yaptıran çok güçlü bir duygudur. çünkü düşünmeden haraket etmenizi sağlar. sağlıklı düşünmenizi engeller.

0

aşk acısı şudur:kişinin karşındaki kişiye aşkı itiraf etmesi ve karşıdaki kişi tarafından reddedilmesi yada belirli bir süre ilişki yaşadıktan sonra ayrılması yada tek taraflı aşık olmak en kötüsü odur tek taraflı aşktirr.aşk acısı ölümcül olabilirmi sorusu ise evet olabilir.kendimden örnek veriyim küçükken bir kıza aşık oldum ergenlik dönemindeyim ozaman ben kızı ilk kez gördüğümde gözlerim bir güldü bir mutlu oldum anlatamam onun o yüzünü gördüğümde kalbim pat pat bak gerçekten yaşamayan bilmez oluyor çarpıyor kalp.sonra ise ben kıza söylemedim tam 3 yıl tam 3 yıl reddedilmekten korktum fakat 3 yıl 1200 günü kız aklımda çıkmıyor.uyanıyorum onunla uyuyorum onunla.yemek yiyorum onunla ders çalışamıyorum tam çalışmak istesem telefona girip kızın fotoğraflarına bakıyorum.o kadar çok seviyorum.anlatamam.bir allah biliyor bir de ben.neyse aradan 3 yıl böyle geçti gitti.bir gün kıza mesaj attım biraz havadan.sudan eski okulumuzdan bahsettik eski arkadaşlarımızı konuştuk fakat kıza arkadaşlığımızdan beri instagramdan falan takiplesmiyoruz mesaj attığım gece takip attım kabul etti.ilk kez mesaj atcam ona neyse konuştuk falan dedim ben sana aşığım dediki şaka yapıyorsun sen dediki hayır dedim fakat hiç belli etmedin dedi helal olsun dedi fakat olmaz dedi benim okulum var dedi dedim ben seni beklerim dedim şimdi olması önemli değil dedim sen yeterki benim seni sevdiğimi bil dedim üniversitede falan dedi sonra bir baktım engellemiş beni o gündür bu gündür mutlu değilim aradan 1 yıl geçti inanın hiç sevinmedim mutlu olmadım.yani aşk acısı ölümle sonuçlanabilir.

0

aşk acısı nedir ölümcül olabilir mi sorusu insanları düşündürmek için çok güzel bir soru aşk acısı insanın bir kişiye duyduğu aşk ve ona karşılık bulamaması aşk acısıdır ölümcül olamaz bence polisin kabus yılbaşı geceleri direk yasin günü beden değil mutluluk dans ediyor gece bizim için korkulu saatler demektir öğleden sonra başlayıp yeni yılın ilk dönüşünce kadar süren bir türlü bitmek bilmeyen kanlı karanlık 12 akrostiş çalışması mutlaka bir bu kadar çıkarılabilir ateşin her birine düşen şeker birileri birilerini öldürüp bugüne kadar hep böyle olmuş bundan sonra böyle olacak işte bu yüzden izinler kaldırıldı bütün teşkilatı kendi elindedir insanlar lüks restoranlarda gece kulüplerinde ama çoğunlukla da evlerinde aileleriyle sevdikleriyle başbaşa eğlenirken biz polisler sıkıcı karakollarımız da gidiyor küçük kutlamalarla yeni yılın gelişini karşılarız hepimizin cami sıkıntı duası teslim her an gelebilir yakamoz nedeniyle hepimiz sevdik değildir ama tuhaftır bu gece zaman akıp gitmiş birkaç yaralama olayının özellikle taksim'de yılbaşı görülen taciz aletlerinin dışında kayda değer bir kat olmamıştır belki de bu gece üst üste aynı bu yılbaşı gecesi kimse kimseyi öldürmez lis imkansız yılbaşı geceleri herkesin günü pendik'te dans ettiği yok gece bizim için korku saatlerde metin öğleden sonra başlayıp yeni yılın ilk mi düşünce kadar süren bir türlü bitmek bilmeyen kaldı karanlık bir kabus hiçşaşmaz mutlaka bir yukarı çıkar mutlaka birileri ateşler bir insan çıkar birileri birilerini özür bugüne kadar yapılmalı olmuş bundan sonra da böyle olacaktı işte bu yüzden izinler kaldırıldı bütün teşkilat diken üzerindedir insanlar lüks restoranlarda gece kulüplerinde ama çamlıkule evlerinde aileleriyle sevdikleriyle başka şeyler ülkemiz polisler sıkıcı karakollarımız da güya küçük kutlamalarla yeni yılın gelişini karşılarız hepimizin

0

aşk acısı zordur. gurur , hüzün, ihtiras , öfke hepsini kapsayan derin bir acıdır.

0

aşk acısı nedir? aşk acısı tam olarak ölümle aynı şeydir. mesela sen öldüm diye düşünürsün ama ölmezsin. her gün ağlarsın ve bir kere daha göreyim onu diye dualar edersin. hem psikolojik olarak zarar verir hemde fiziksel olarak zarar verir. aşkını kaybettin mi hiç? ben ettim. aşk acısı çekmek yerine ölsem dediğim zamanlar oldu mu? evet oldu. fakat ne ben öldüm nede o geri döndü. aşk acısı ölümcül olur mu? evet olur. yaşarken ölürsün. mesela öldüm ama niye toprağa koymadılar beni ? diye düşünürsün. psikolojik olarak ölürsün yani. bazı aşk acılarına katlanamayanlar da intihar eder ve yaşamına son verirler. bu yüzden aşk acısı ölüm ile son bulabilir. allah kimseye aşk acısı vermesin.

0

aşk acısı nedir ;
aşk bir çiftin karşılıklı olarak yaşadığı bir ilişkidir platonik olanı ise tamamen tek taraflı olup kişiye zarar vermektedir en güzel uzak olan değil yakın olandır insan uzak kaldıkça özler ama yakın kaldık ona olan sadakati ona olan güveni ve sevgisi artar.eğer bir insan aşkı karşılıklı olarak tam neticeli yaşayamıyor ve karşı tarafa sevgisini aşkını açmasına rağmen karşı taraf ona sürekli olumsuz olarak dönüyor ise bu kişinin aşk acısı çekmesine sebep olur ,insan kendi içindeki bu acıyı içerek çözmeye çalışır sigarasının dumanına boğulurken içindeki acı dışarı çıkkar ve artı insanlıda etkilemeye başlar bu aşk acısı o kadar kötü birşeydir ki insanların yaşam tarzını olumsuz yönde etkiler ve artık önemi tarihleri unutur ailesini unutur hatta kendini değil kendi aldığı nefesi bile unutup yaşama olan bağı azalır ,insan sevgisini karşılık olarak yaşayamaza dünya ona daralaır nefes almak zorlaşırken onsuzluk hayatta tuttunmasını imkansız hale getiri.aşk acısını çekmek gerçekten çok kötü birşey olup yaşamasını kimse istemez genelde insanların bazıları gerçek aşkı isterken bazıları ise eğlenmelik olarak takılırlar onlarinki ise aşk değil geçiici hoşlanma olarak kabul edilir,sevginin karşılıklı olupta ilişkinin tek taraflı sürmediği döemlerdede insana kişisel ve psikolojik olarak zarar verir
aşk acı ölümcül olabilirmi;
aşk acısı şöyle bir şekilde ölümcül olabilir o dakişinin artık son çarede psikolojisin bozulmasıyla insanın içgüdüsel olarak kendine kendi sağlığna zarar vermesiyle başlar öncelikle zararlı alışkanlıklarla başlarken sonunda hayata olan bağımlılığı düşerek inthara meyillenen kişi hayattan iflas eder ve artık kan kusmaya başlar hayat zorlaşır hayat ikincileşir yaşanmaz hale gelir ve yaşanılmaz olur artık bir aşk sevdası b ir ölüme sebep olmuştur çoktan,yapılması gereken şeyler için geç kalınmış.

0

evet olabilir,filmlerde gördüklerimiz şizofrenilik derecesine gelen sevgiler maalesef gerçek hayattada var ve sanırım bunun bir çaresi yok insan takıntılı olunca kendi canına bile kıymayı göze alabiliyor bu çok kötü bir durum tabi allah kimsenin başına vermesin

0

sevdiğin insanı kaybedince değerini bilirsin ve aşk acısı çekersin ben ölmedim :) ama leyla mecnun kerem aslı ferhat ile şirin bunlar hep ölmüş demek ki eskide kalma aşk onlar ölünce aşk da ölmüştür

0

aşk acısı ölüme götürür evet.
aşkını kaybetti diye üzüntüden hasta olup yatağa düşen ve hayatını kaybeden insanlar var.

1

aşk acısı aşık olduğunuz kişiyi kaybetmek sonucunda çekilen üzüntüdür. bu üzüntü ve ruhsal çöküş çok büyük olursa yemeden içmeden kesilir ya da ağır bir depresyona girilip allah korusun intihara kadar gidip ölümle sonuçlanabilir.