0

bu konuda hayatımın elinden kayıp gittiği değil de, kaybettiğim bazı değerli zamanlardan dolayı pişmanlıklarım var.farklı şekilde kararlar alıp hayatımı belki de farklı yönlere çekebilme imkanım vardı bunu değerlendiremediğim oldu.bunları da tecrübe etmem gerekiyormuş diye düşünerek çok fazla etkisinde kalmamaya çalışıyorum.

0

bende bazen oluyor diyom bu dünya yaşanacak dünya değil diyom, sonra diyom hayata 2 elle sarılayım diyom sevdiklerim için.

0

evet bazen böyle oluyor bana. sanki boşuna yaşıyormuşum gibi geliyor. hele o hiçbir şey yapmadığım zamanlar kendi kendime düşünüyorum ben niye yaşıyorum ki ya falan diye.

0

zaman zaman böyle duygulara kapılıyorum. kontrol hastalığının sonucu sanırım. yavaş yavaş bunu da atlatıyor insan. çok kasma derim.

0

yani bence hayat çok güzel tabii hayatı yaşamayı bilen insana güzeldir, yaşamayı bilmeyen insan hiçbir zaman bu hayat güzel değildir. hani bazen söylüyor olabilirim ama o da çok nadirdir normalde sevdiğim insanla evlendiğim için ve benim ailem on numara bir insan olduğu için ben hayatımdan gayet de çok memnunum.

0

aslında hayat asla kaymaz. hayat sabittir ama insanlar değişkendir. zaman diye bir kavram yoktur. sen olsanda olmasanda hayat her an devam eder. önemli olan anda olup biteni görmektir.