0

bence hala cok heycanli devam ediyo surekli soeu soruyoruz cevapliyoruz ogrenirken kazaniyoruz

0

yarışmaya bakmıyorum bile çünkü fark çok açılmış durumda ve benim o farkı kapatmaya zamanım yok dolayısı ile şansım da yok. ben günlük 3-5tl kazanayım yeter bana. buradan kazandıklarım ile kitaplık alacağim ona katkı yapiyorum. amacım oğlümü uyuturken elim boş durmasın.

0

evet ama daha listeye giremedim maalesef, baya zaman ayırmak gerekiyor elimden geldiğince zaman ayırıyorum ama bakalım nasip kısmet

0

uzun süreli bir yarışma olduğu için herkesin yeterince yorulduğunu tahmin ediyorum. özellikle çalışan insanlar hafta içleri çalıştığı için maalesef pek fazla aktif olamıyorlar ve yarışmada sıralama konusunda pek fazla ilerleme yapamıyorlar. fakat şu anda o kadar heyecanlı gittiğini düşünüyorum ki her an kimin kazanacağı hiçbir zaman son ana kadar belli olmayacaktır. bu yarışma içerisinde tabii ki ben de yer alıyorum ve kolay kolay kimseye yerimi kaptırmayacağım söyleyebilirim. çünkü gün içerisinde oldukça aktif olmaya çalışan biriyim ben cevapsız sorulara bir an önce cevap verme içerisindeyim. yarışmanın biraz kısa süreli olmasını gerektiğini düşünüyorum. eğer bu şekilde uzun süreli yarışmaları olduğu sürece insanların gerçekten çok sıkılacağını ve yoğun iş temposu olduğu zamanlarda pek fazla aktif olamayacaklardır. özellikle baktığımız zaman son zamanlarda herkesin daha çok aktif olduğunu ve geceleri kolay kolay uyku uyuyan olmadığını görüyorum. daha yarışmanın bitmesine neredeyse 7 gün kadar bir süre kaldı. bu 7 gün kadar süre içerisinde oldukça çekişmeli gidecek ve herkesin aktif olmaya çalışacaktır. yarışma içerisinde sıralamada yer alan kişilerin inşallah istedikleri miktarları uğraştıklarını tahmin ediyorum. böyle yarışmalar daha iyi canlı gidiyor fakat biraz daha kısa süreli olan yarışmalar daha çok dikkatimi çekiyor. şimdi yılbaşına denk geldiği için son bir iki gün kadar kimsenin girmeyeceğini ve herkesin planı olacağını düşünüyorum. son günlerde üyelerin daha çok aktif olarak atağa kalkması gerekiyor. inşallah herkes için güzel bir yarışma olacağını tahmin ediyorum.