0

hiç belli olmaz aslında. çok sık yememeye dikkat ederim.çünkü bir çoğunun içerisinde ne var nasıl yerlerde yapılıyor bilmediğimden dolayı ara ara yerim.. eğer dışarıda çok işim varsa ve de açsam işlerim uzun sürecekse kesinlikle dışarıda yerim.

0

çok fazla dışarda yemek yemiyoruz.bir çarşıya gidersek gezmelerimiz olursa veya da özel günler olursa gideriz

0

iş gereği her öglen disarda yemek yeriz diger ogunleri evde yerim genelikle

0

ben bekarken annemin yemeklerini yemeyen bir insansın illa dışarda yicem derdim çünkü bekarken bende iştahsızlık vardı gerçekten ev yemeği yiyemiyorum hep dışarda yerdim annem sarılmasını diye çok azda onun yemeklerini yerdim evlendikten sonra annemin yemeklerini çok özledim ozama ben bekarken dışardan yiyordum şimdide dışardan yerim ozaman dedim kendi kendime ve yeni evli olduğumda bir ay boyunca dışardan yemek yedim :) yemek yapmayı biliyorum ama birazda evliyken yemek istedim hep kendi paramı birazda kocam ismarlasin dedim artık yeter dedim hep dışarda hicmi özlemedin ev yemeklerini diyerek artık evimde yemek yapmaya başlamıştım ve yemeğimi artık evimde yemisimdir artık sadece ayda iki kere eşimle dışarda yemek yemeye gidersek sadece o kadar başkada yok

0

eskiden çok sık yerdim. insan özellikle üniversite öğrencisi olduğu zaman bu kaçınılmaz oluyor. özellikle sosyalleşmenin dışarıda yemek yemek olduğunu düşünen bir kesim sayesinde bu oran da oldukça fazla. arz talep ilişkisi ile sürekli okulların etrafında kafeler açılmakta. görüyorsunuz bir yorumda arkadaş kafelere gider iskender yerim yazmış. allah aşkına bir kafe iskenderi ne kadar iyi yapabilir ? dondurulmuş et döneri ısıtıp önünüze getiriyorlar bunu hepiniz biliyorsunuz. zira ben kafelerin hiç birinde asılan bir et döner görmedim. memleketi olan yerlerde üniversite okuyan insanlar bile dersten çıktıklarında bir kafede arkadaşları ile yemek yiyorlar. üniversitelerin ormanlık alanları oldukça fazla. ben öyle toplanıp da piknik yapan çok insan göremiyorum maalesef. bakmayın böyle konuştuğuma bende bunları oldukça çok yaptım. ancak artık sadece iki dersim olduğu için okula çok gitmediğimden birazda olsun gözüm açıldı. bunun bir de maddi boyutu var tabi. bir düşünün küçük bir porsiyon yemeğe verdiğiniz ortalama 20 tl para ile aslında malzemeler alarak nasıl yemekler çıkarabileceğinizi. bir de bu yemeğe beş kişi gittiğinizi düşünün bu tutar 100 lirayı buluyor. 5 kişi 100 liraya gayet güzel bir mangal yapıp keyifle yiyebilir arkadaşlar siz de farkındasınız. ben ders aralarında kısa süreler için konuşmuyorum. bu zamanlar da tabii ki mecburiyettir. ben keyif adına olanlardan bahsediyorum. neyse konuyu çok fazla dağıtmak sizi sıkmak istemiyorum. ben son zamanlarda hiç dışarıdan yemek yemiyorum. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

dışarda yemek yemeyi fazla tercih etmem. çünkü yemekleri yaptıkları ortamın hijyeni ve yemekleri, hangi yağı veya eti kullanarak yaptıklarını bilmediğim için dışarıda yemek yemekten çok evde yemek yemeyi tercih ederim. çok mecbur kaldığımda haftada 1 veya 2 kez dışarıda yemek yerim.

0

canım istedikce bütçemi zorlamadan dışarı çıkıp yemek yemeyi severim.

0

genelde kafelere gider iskender falan vb. gibi yemekler yerim