0

çalışma saatlerinden dolayı benim ürün alışkanlıklarım çok farklı bazen gece bazen de gündüz çalıştığım için bazen 4 öğün bazen de günde 2 öğün yemek yiyorum bu da hem sağlığım açısından hem de vücut dengem açısından pek sağlıklı olmuyor normalde günde 2 öğün yemek yemeliyiz bu şekilde daha sağlıklı oluruz sabah 10 gibi sağlam bir kahvaltı yapmalıyız kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel gibi malzemeler olması lazım karnımızı güzel bir şekilde doyurduktan sonra bu bizi akşam 5 6'ya kadar götürür akşam yemeği çok ağır olmamalı ekmek az yemeliyiz akşam yemeğini yedi gibi yedikten sonra bir daha sabah kahvaltıya kadar bir şey yememeliyiz gece çok acıkırsak meyve yiyerek geceyi tamamlamalıyız

0

en az 3 öğün yiyorum ama diyet zamanlarında bu öğün sayılarının artması gerekiyor ki acıkma sinyali gitmeden hemen doyalım.

0

günde ben 3 öğün yemek yiyyorum. öğünlererime dikkat ederim genel de

0

atıştırmalıklarları saymazsak 2 o da sabah kahvaltısı ve akşam yemeği. atıştırmalıklarları sayarsak 3 oda sabah kahvaltısı 3 ya da 5 çayı akşam yemeği

0

günde daha çok 2 öğün yemek yiyorum öğle araları pek fazla yemek yemiyorum o yüzden aşırı şekilde tüketmeye çalışıyorum yemek yememeye çalışıyorum çünkü öğle araları sadece atıştırmalık ceviz badem gibi şeyler tüketmeyi seviyorum öyleyim yersem aşırı şekilde kilo alıyorum ne yesem yarıyor yani o yüzden fazla yemiyorum sadece sabah 1 akşam yemeklerini yiyorum.

0

günde var olan kilomu korumak adına kesinlikle üç öğün yemek yerim ben.ne fazla nede az.eğer olur da az yersem kilo verdiğim oluyor.buna göre üç öğün den azda çokta yemem.

0

günde iki öğün yemek yerim. ara öğünlerde kuru meyveler ve çerez yemeyi çok severim.

0

değişiyor. eğer erken uyanmışsam ara öğünlerle birlikte 4 öğün yiyorum. ama geç uyanmışsam iki öğün yiyorum. aslında benim öğünlerim küçük ama sık aralıklarla. kahvaltı yapmayı ve hazırlamayı pek sevmem sadece geçiştirmek için yerim. öğle arası farketmiyor. galiba ben en çok akşam yemeklerini seviyorum. akşam yemeği yenildikten sonra demlenen ve içilen çayı da çok seviyorum. ara öğünlerde ise çay ile bir şeyler atıştırmak çok hoşuma gidiyor. çayın yanında tatlı mesela. en sevdiklerimdir. genel olarak çay olsun ama çay başka.

0

günde 2 öğün yemek yerim ama yani genel olarak iki öğün yemek yeriz ailecek ama ben aralarda bayağı şeyler yerim meyve yerim bazen dürüm yaparım kendime öyle şeyler yerim yani günde 2 öğün yemek yerim bence idare olanı da bu zaten zaten geç kalkıyorum sabah kahvaltı yaptıktan sonra 10 11 gibi kahvaltı yaptıktan sonra 45 gibi de akşam yemeği yiyoruz bence gayet ideal diye düşünüyorum fazla yemeye gerek yok

0

3ögün yemek yerim sabah ,ogle,bide aksam

0

malesef sağlıklı olmadığını bildiğim halde iki öğün yiyorum. aslında kilolu veya zayıf olalim farkezmez herkesin 3 ana 3 ara öğün yapması gereklidir metebolizmamiz ve sağlığımız için.

0

günde üç öğün yemek yerim,bazen geceleride dördüncü öğün olarak yerim.

0

günde 3 öğün yerim
kahvaltı
öğlen yemeği
ve
akşam yemeği yerim

0

en az 1 en çok 3 öğün yerim ara öğün/atıştırmalıkları saymazsak