0

ilk olarak sacimo ombre yaptirdim 200 tl verdim sonra cok sari oldu ardindan tekrar boyatip kestirmek isyedim yine 200 tl verdim. sacimo kumral istedim ve acilinca turuncu olmasin dedim. saçım ı koyu kestaneye boyadilar ve bakır acildi sacim yani turuncu. sonra tekrar baska bi kuafore gittim. yine ayni istekte bulundum. boyadilar ve bu seferde sarı yaptilar beni 150 tl ye . arkadas ben kumral istiyorum diye diye dilimde tüğ bitti. bir kac hafta sonra kendim boyadim ve tamda istedigim renge boyadim hatta ombere yaptim saclarimi bir dahada hic bir sekilde kuafore gitmem.

0

erkek kuaförüne onbeş günde bir gitmeye calisiyorum fazla saç uzatmayı sevmediğim için yaklaşık 25 tl veriyorum aylik 50 tl denk geliyor benim için.

0

aşırı gitmiyorum genellikle saçlarımın uçlarını almak için gidiyorum kuaföre. sürekli sevmiyorum kuaföre gitmeyi.

1

çok sık gitmem. saçlarım için şekillendirici ve düzleştiricim var. boyamı kendim yapabiliyorum, yine de iki ayda bir, ayda bir gidiyorum. saç kesimi vs. için. çok cüzi miktarlar olduğu için yaptırdığım işlemler, büyük mevlalar harcamıyorum kuaföre, özel bir durum olmadığı sürece.

0

kapalı bir bayan olarak çok nadiren sadece saç kestirmeye gidiyorum :)
ne diye para harcayayim.
elim var kolum var elhamdülillah.

0

ayda 1 defa giderim çünkü çok uzak sürekli gidemiyorum.

0

kuaförlere ayda 1 defa gitmediğim bile oluyor , pek sık kullanmam ama gittimmide tüm bakımlarımı yaptırırım , sonuçta ayda bir defa gidiyorum ve paraya kıyıyorum :)