0

parasızlıktan kuaföre gidemiyorum yıllardır mahallemdeki berbere gidiyorum sagolsun ucuza kesiyor saçımı senede 2 kere kestirebiliyorum cimrilikten aldıgım kredi yetmiyor oda toplam 40 liraya patlıyor yine çok para ama yapcak bişey yok en son çare kendim kesicem artık bu kadar gidere son vermem lazım lanet olsun hayat çok pahalı şaçlarımı uzatmayı seviyorum birde..

0

her ay saçımı kestiremiyorum ama saç kesimini de sayarsak 65 tl. yakın para ödüyorum

0

kuaföre düzenli gitmiyorum iki ayda bir gidiyorum ve 50 lira ödüyorum

0

ben kuaföre para harcamam gitmem kuaföre sadece kas aldırmak için giderim onu da nadir giderim saç için asla gitmem saçımı her şekilde kendim yaparım makyaj için özellikle hiç gitmem makyajın alasını yaparım doğuştan becerikliyim maşallah o yüzden gitme gereği hiç duymam kuaföre nedense evet giden o kadar insan var ki elini yormamak için bile gidenler var ama biz elimiz yorulsa dahi kendimiz yaparız neden o 1 tl ye bile ihtiyacımız olduğu için o yüzden ben kuaföre hiç para harcamam.

0

vallahi benim asla öyle bir derdim yok. ben kuaföre hiç para vermiyorum kaşlarımı falan da aldırmıyorum kaşlarımı kendim evde alıyorum bıyıklarımı da kendimi alıyorum bir bayan olarak. yani kendi kişisel bakımı kendim yapıyorum gidip de kuaförde para verenlerin de aklına şaşıyorum gerçekten. ama tabii ki saç kesimi falan için gidip para verenler olabilir .ben kapalı bir bayan olduğum için saç falan da kestirmeye gitmiyorum o yüzden yani kuaför masrafım yok çok şükür bazıları kuaförü çok abartıyor lara kuaföre çok para yediriyorlar kendileri evde yapabilecekleri şeyleri kuaföre yaptırıyorlar be boş yere masraf ediyorlar kendilerine bunu da anlamış değilim.

0

benim kuaför masrafım aylık 50 tl, eşimin 300 tl

0

kuaföre ayda bir yada iki ayda bir olmak üzere tek seferde yirmi beş türk lirası civarında bi para harcaması yapıyorum.

0

kuaföre gitmiyorum o yüzden de harcamıyorum.

0

ben kuaföre saç tıraşım geldiğinde genellikle giderim.sakal tıraşını evde kendim oluyorum.saç tıraşım da ayda bir kere gelir desem oda yaklaşık olarak yirmi beş otuz lira arası bir şey tutar.