1

çıkar valla bende birden bı bakıyorum sıralamada ki kimseyi hiç görmemiş oluyorum . demek ki yarışma bekleyen de çok var . ama sadece yarışmayla ne kadar gelir elde edilir bilemedim sonuçta yarışma kazanıp kazanamamak belli değil .

0

bakalim gorelim. ne olacak aksama... belki de siteye girip girip yarisma kolluyorlardir belli mi

0

bekleyip görecegiz bunu şimdiden birşey söylemek zor tabi.ben henüz hiç katılmadım bu yarışmaya ama bu kez katılmayı düşünüyorum.herkese bol şans.kaliteli cevaplar vermeyi unutmayalım ki;sorumani platformu gelişsin.

1

muffin kardeşim kesinlikle sana katılıyorum. bu kişiler bana göre de ya eski üyeler ya da eski üyelerin arkadaşları gibi bir şeyler eski üyeler ban yemiş bu arkadaşları siteye öneriyorlar. ve siteye gelen bu arkadaşlar yarışmadan güzel bir kazanç elde ediyor. bence böylelikle eski üyelere de kazandığı miktarın yarısını yolluyor. böylelikle hem o kazanıyor hem de getirdiği üye kazanıyor benim düşüncelerim bu yöndedir.

1

evet bende bunu çok merak ediyorum. ama kesinlikle çıkacak. nasıl haberleri oluyor nereden çıkıp neden özellikle yarışma zamanı geliyorlar hiç anlamıyorum. bu kişilerin de kesinlikle , eski üyeler ya da onlarla bağlantılı kişiler olduğunu düşünüyorum. bakalım akşam olsun göreceğiz. yine ne dümenler dönecek, kimle kendi çalıp kendi oynayacak , kimler tek bir nokta dahi kullanmadan dereceye girip paralarını alacak.