0

biraz beklerim eğer geçmezse doktora giderim. kendiliğinden geçsin ilaç içmeyim derim ama inat eder gitmez benden hastalık.

0

hastalanınca hemen doktora giderim genel olarak. doktordan randevu alarak bir an önce gidip tedavi olmayı isterim. özellikle ciddi rahatsızlıklar da hemen giderim.

0

ben genel olarak hastane sevmiyorum ya :) o yüzden sürekli ertelerim ve son 10 yıldan beridir hiç hastaneye gitmem çünkü hastaneye girişte direkmen piskolojik olarak bir insanın etkilendiğine inanıyorum. birde tuhaf bir koku alıyorsun girişte. bunu bir kaç arkadaşıma sordum dedim yav bu hastaneye girişte bir koku geliyor böyle ilaç gibi bu nedir falan dedim. hepsi kan kokusu demişti. bir irkilme yaşadım. ama sanırım benimle kafa buldular gibi :) o yüzden bende hastaneye gitmeyi pek sevmiyorum. bazen sevdiğim insanlar hastalanıyor durumlarını öğrenmek için yanlarına gidiyorum sadece ama tedavi olmaya hiç gitmedim. zaten gerekte yok. sağlam girip dışarıya hasta olarak çıkıyorsunuz :)

0

onemli olan hastaliklerım ıcın doktora hemen gıderım ama ufak tepek hastalıklar ıcın kendım bır yolunu bulur ileşmeye bakarım

0

eger o anki hastaligim gercekden önemli ve acilse gecmiyorsa agrısı tabiki giderim.hani oksuruk veya grıp olduysam yada karnım agrıyorsa bu durumlarda kendi tedevavimi yaparim bende.

0

hastane doktor ortamını gerçekten sevmiyorum bu yüzden elimden geldiğince geciktiririm gitmeme imkanım varsa asla gitmem

0

hayır hemen gitmem biraz çeker öyle giderim yatalaknolmadan gitmedim hiç ya hanımın zoruyla ya annemin zoruyla

0

hastaligimin ne olduğuna bağlı.
eğer grip gibi basit bir şey ise gitmem hemen doktora.
örneğin kum döküyor isem veya böbrek taşı ağrısı yasiyorsam hemen koşa koşa acile giderim. hatta kosamam beni araba ile götürür yakinimda kim varsa.