0

burdan azmederek ayda 500 lira falan elde edebilirsiniz ama şuan bu yaşam şartlarında bu ekonomik şartlar altında da ayda 500 lirayla geçinmek öğrenciler için bile mümkün değil bence. anca ek gelir olarak kullanılabilir bu platform. belki iki sayfada birden aktif olarak ayda 1000 lira falan elde edebilirsiniz ama onun için de sabahtan akşama kadar her gün bu sitelerde aktif olmanı gerekiyor onun için de başka uğraşacak hiçbir işinizin gücünüzün olmaması lazım. gerçekten işsiz olan ve başka çaresi olmayan insanlar belki bu yola başvurabilir ama zordur.

0

burdan 3 5 kuruş kazanıp en azından ay sonu kontör parasıdır vs kazanmak iyidir

1

ciddi bir gelir elde etmek için çok çabalayan arkadaşlar var ve ediyorlarda maşallah. allah azimlerine arttırsın.

küçük çocuğu olduğundan evden çıkamayanlar, öğrenci olanlar, işsiz olanlar için bir maaş olmasa da güzel bir ek gelir oluyordur sanırım. benim hali hazırda bir maaşım var, ama piyasa çok kötü ve ben çok tedirginim. enflasyon dolayısıyla bir faturamı çıkarsam kar diye düşünüyorum ve ancak o civarda kazanıyorum.

1

ben daha yeni üye oldum o yüzden birşey diyemiyorum şuan

1

ben yeni üye oldum maksat takılmak 3.5 kuruş kazanmak.

1

geçinmek için değil fakat öğrenciyim, biraz ek gelir gibisinden cebimize biraz daha para girsin mantığıyla kullanıyorum.

1

hayır tabiki yoktur burdan gelen para ne kadar olabilir ki en fazla hem eğlenip hem öğrenmek için buradayız kazanç sağlıyor olmasıda daha fazla teşvik ediyor.