0

özgüvenli birisi baskalarini kiskanmaz oncelikle. daha sonra basi her zaman dik durur. kendini iyi ifade eder. pısırık olmaz.

0

özgüvenli insanlar daha çok kendinden emin bir şekilde konuşurlar ve yüksekten bakarlar herkese.herkesi küçük görürler ne derlerse ne düşünürlerse ne sorarlarsa hiçbir şekilde onların ne dediğini umursamazlar bile. yani özgüveni yüksek olan insanlar genellikle birçok farklı davranışlar sergileyebilirler. topluluk önünde kendini aşırı bir şekilde güven sağlarlar ve kendini çok büyük görünür. asla hiçbir şekilde geri çekinmezler sürekli ön planda olmak isterler.

0

kişinin bir olay sonucu herkesten önce atılması hem cesaret hem de özgüven sonucu oluşan bir durumdur .özgüven denilince kişinin kendisini kanıtlama gereği duyduğu görülmektedir.açıkçası aşırıya kaçıldığı durumda kötü bir hal alabilir.

0

kendinden emin bir şekilde konuşurlar. toplum önünde konuşmaktan çekinmezler. liderlik özellikleri vardır. konuştuğu insanı konuşma şekli ve tarzıyla ikna eder. ikna kabiliyetleri yüksektir. bunu zaten anlarsın. onlar toplum içinde kendini belli ederler.

0

özgüveni olan bir insanın duruşu bakışı konuşması herşeyi değişir.