0

özgüven eksikliğinin marka ürünler kullanmakla hiç alakası yok! özgüven eksikligi kişinin psikolojik olarak yasadığı bir sorun ve bunun tek nedeni kendilerine yeterli değeri ve güveni vermedikleri için. sadece "lan onlar yapıyorsa ben niye yapamayım ?" sorusunu kendine sorup bunun cevabını bulması lazım. bu durumda özgüven sorunu kalmayacaktır. fakat dediğim gibi öz güvenin marka ile uzaktan,yakından hiç bir ilgisi yoktur.

0

öz güven eksikliğinin kesinlikle marka kullanmakla alakası yoktur. hayatımızda, yaşamımızda olan insanlar gördüğümüz olaylar tanıdığımız kişilerle genele almamak gerekiyor. öz güven sahibi biriyim kendim için en iyi olanı en güzelini seçerim, tercih ederim. hayata bir kere geliyorum kendimi her halimle makyajlı, makyajsız, iyi, kötü, doğru ve yanlışlarım'la seviyorum. bir kere yaşayacağım dünü geri alamam o yüzden kendim için en iyisini tercih ederim bunu yaparken çevremdekileri kendimi sevdiğim kadar severim ve onlar içinde iyi olmaya gülümsetmeye pozitif enerji yaymaya çalışırım 22 yaşındayım ama yaşadığım ve beni kıran çok şey geçti başımdan talihsizlikler ve aksilikler hep peşimdeydi bu nedenle dibe düşmek yerine çıkmayı seçtim yanıma da beni seven sevmeyen herkesi aldım marka giyinmeyi çok seviyorum ama bir o kadar hediye etmeyi de çok seviyorum insanların emeklerine saygı gösteriyorum normal bir markada tercihim en lüx markada tercihim olur insanlara yaptıklarıyla ön yargıda bulunmamalıyız bir kaç kişi için genel konuşamayız.

0

bunu düşünen insan saçmalar başka birşey yapmaz. bir insanın kalitesini asla marka ile ölçemezsiniz , günümüzde bunu yapan bir çok zengin var, misal bir sokakta şarkı söyleyen genç bir arkadaşa denk geldim dışardan görsen 5 para etmez ama muhabbet sohbet ettik nasıl bir oturmuşluk, olgunluk diksiyon var anlatamam, markadan çok yaşanmışlık önemli. asıl marka seni yetiştiren insanlar.

0

benim de özgüven eksikliğim var ama marka kullanma takıntım ya da kıyafetlerimi başkalarına beğendirmeye çalışmak gibi bi huyum yoktur.