0

soruyu yanlış sormadım anne olarak bilmemeniz de çok üzücü çünkü yenidoğan bebekler ilk bir haftalık sürecde iki saatten fazla uyutulmaz kan şekeri düşer, susuz kalır ya da sarılık olur sarılık derecesi artar. çünkü yenidoğan bebekler kan şekeri düşüp uzun uykuya yatabilirler bu duruma dikkat edilmezse zamanla kilo kaybı başlar ve kilo kaybı yüzde 6 altına düşerse muhtemelen uyandırmakta güçlük çekme ayrıca sarılık riski oluşur bu tablo hastaneye yatısla sonuçlanır. şahsen benim yaşadığım bir durum oğlum 3 günlükken uyandıramadim üç saat doldu hala uyuyordu her yolu denedim uyanmadi bende hastaneye götürdüm apar topar kan şekeri düşmüş yenidoğan bebekler iki saatten fazla uyutulmaz kaldırıp emzirin bir daha dediler

0

surekli acikirlar . gazları olur süt emdikleri için. yani illa sancıları olur ve rahat olmazlar . yada altlarını islatirlar.

0

benim bildiğim genellikle yeni doğan bebekler çok çabuk uyur yani yani devamlı da kalkar herhalde soruyu yanlış sordun diye düşünüyorum. yani uyutulmaz diye bir şey yok ben de doğum yaptığımda benim bebeğim gözü açıktı ama yatağına koyduğumda uyudu ama defalarca da ağladı yani o da daha yeni de olduğu için zaten kırkı çıkana kadar bebeklerin gelişimi çok zor oluyor ,çok huysuz oluyorlar. mesela benim oğlum şu an 14 aylık 15 aylık olacak yani 15 aydır hemen hemen benim oğlum hiç yatmıyor her zaman 3 saatlik uykuyla kalıyorum ben onu 15 aydır ama dediğim gibi ilk defa duyuyorum neden yeni doğan bebeğin uyutulmadığını yani ben böyle bir şey görmedim şahsen benim bebeğim uyuduğu için ben bilmiyorum yani anca bu kadar diyebilirim.