0

zencefil ile balın karıştırılarak günde iki defa tüketilmesi sonucu fayda görülecektir. zencefilin acı tadı balın tatlı tadıyla beraber yok olmuş olacaktır. hem öksürüğe hemde boğaz ağrısına iyi gelen bir ksrışımdır bu. ayrıca bunun dışında ıhlamur çayı da iyi gelir. tabiki de limon da yanında tüketilmelidir. limon ayrıyeten vitamin kaynağı olduğu için vücut için en sağlıklı şeylerdendir. öksürüğün diğer bir çözümü ise içilen sigaraya son verilmesidir.

0

öksürüğe tedavi etmek için bence balla zencefili karıştırırsak faydalı oluyor, bir de içine karabiber ben oğluma yapıyorum. öksürüğünü kesiyor yani ballı sütle de iyi geliyor öksürüğe bir de soğan suyu var yani bunlar bence çok faydalı ben devamlı bunları yapıyorum tabii bazı yöntemlerde var ama benim kullandığım sadece bu üç yöntem var yani öksürüğe gerçekten de iyi geliyor ancak bu şekil bildiğim kadarıyla.

1

öksürük için iyi gelecek bir çok ilacın dışında alternatif tıp bilimine giren çareler vardır.
kırmızı soğanı parçalara bölüp bir kavonaza koyup üzerine de hakiki bal koyup karanlık yerde bir hafta beklettiğimizde sonra sabah akşam bir yemek kaşığı yediğimizde öksürüğe çaredir.
ayrıca ayak tabanlarına vick sürüp üzerine çorap giyip öyle uyumak, insanı rahatlatır.
vicki su içine koyup kaynatıp buharını çekmek bu da öksürüğü rahatlatır.
geçmeyen krınik öksürüklerin allerjik olabileceği düşünülmelidir.
doktora gitmek her zaman önceliğimiz olmalıdır.

0

öksürüğü tedavi etmenin yollar şifalı bitkiler kullanmmak öksürük şurubu kullanmmak nane limon icmek sıcak salep .cay kahve ve menenğiş kahvesi icmek

0

sabah kahvaltidan once bir bardak sicaksu bal limon

0

öksürüğün belli başlı nedenlerinden biri de aslında sigaranın olduğunu söylememiz doğru olur. özellikle öksürüğü getirebilmemiz için sigara içiyorsanız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. özellikle öksürüğü tedavi edebilecek pek çok şeyin olduğunu söylememiz gerekiyor. düzenli ve dengeli beslenmemiz zaman aslında öksürüğümüzün biraz olsun azaldığını göreceksiniz aslında. vücut direncini korumak aslında en önemli faktörlerden biri olduğunu söylememiz gerekiyor. vücut direncini dirençli tutabilmek için aslında spor ve yürüyüş yapmanız gerektiğini düşünüyorum. özellikle uyku probleminiz de dikkat etmemiz gerekiyor. vücudu aslında bol bol dinlendirmek gerektiğini söylememiz gerekir. sigarayı hayatımızdan tamamen çıkardıktan sonra aslında öksürüğümüzün tamamen azaldığını görebiliriz. öksürüğe çok iyi gelen içeceklerden biri de aslında sütün içine bal karıştırmak ya da karabiber ilave etmemiz gerektiğini söyleyebilirim. özellikle öksürüğünü iyi gelebilecek bir diğer bitki çaylarından biride ayva çayı olduğunu söylememiz gerekiyor. günde bir kez ayva çayını içtikten sonra öksürüğümüzün azaldığını göreceksiniz. kuşburnu çayı özellikle en etkili çözümlerden biri olduğunu söylememiz gerekir. özellikle gece yatmadan önce yarım saat kadar önce içtikten sonra daha faydalı olduğunu duymuştum. bunların en önemli faktörler olduğunu ve öksürüğümüzü tamamen kesebilecek olan bitkilerin olduğunu söylememiz gerekiyor.